Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
świetne brody, metalik,skóra; ogólnie cali wymiatają .
Brakuje mi tylko dziarek, trzymali by klimat jeszcze bardziej
Brakuje mi tylko dziarek, trzymali by klimat jeszcze bardziej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja osobiscie zaczynalem od terracoty gw, pozniej to juz zabawa w proporcje z flat red i deep yallow [vallejo model color]
Jak juz wspominalem - bardzo przypadly mi te krasnalki do gustu. Najbardziej przyciagaja oczy... spodnie bardzo czysto pomalowane. Pozdrawiam!
Jak juz wspominalem - bardzo przypadly mi te krasnalki do gustu. Najbardziej przyciagaja oczy... spodnie bardzo czysto pomalowane. Pozdrawiam!
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
kolejni bardzo fajni slayerzy. Dalej brakuje mi jednak jakis tribali na skórze
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Stare fotki zadnych nowosci tu ni ma jednak wiekszosci z tych rzeczy nie zamieszczalem na forumBrakuje wielu figsow niestety aparat jest dead wroci to zamieszcze reszte
Wiekszosc Figuek byla malowana dawno temu, nie ktore bylypoprawiane a inne nie . Jenak do dzis jestem z nich zadowolony )) Aparat wroci to wrzuce reszte co ma zmalowane a troche tego jest:P
Wiekszosc Figuek byla malowana dawno temu, nie ktore bylypoprawiane a inne nie . Jenak do dzis jestem z nich zadowolony )) Aparat wroci to wrzuce reszte co ma zmalowane a troche tego jest:P
ten napis wielkiczka z tylu mnie rozwalil ];-> ach te kraski z kopalni soli
nie no armia zacna bardzo mi sie podoba
nie no armia zacna bardzo mi sie podoba
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
modele czysto pomalowane , bez rewelacji i myślę ze nic więcej nie potrzeba , bardzo ładne brody ca co masz u mnie duży +
niebieski kolor przeważa ale nie czyni modeli monotonnych , niesamowite wrażenie robią oddziały , zapewne kolory są troszkę żywsze zdjęcia są bardzo ciemne
bardzo dobrze pomalowana armia oby więcej takich na stołach było to i gra przyjemniejsza
jedyne na co zwrócił bym ci uwagę to złoto szczególnie pióra i sztandary ... popracuj nad tym , bardziej rozjaśniaj
niebieski kolor przeważa ale nie czyni modeli monotonnych , niesamowite wrażenie robią oddziały , zapewne kolory są troszkę żywsze zdjęcia są bardzo ciemne
bardzo dobrze pomalowana armia oby więcej takich na stołach było to i gra przyjemniejsza
jedyne na co zwrócił bym ci uwagę to złoto szczególnie pióra i sztandary ... popracuj nad tym , bardziej rozjaśniaj
-
- Chuck Norris
po prostu musisz poćwiczyć , metalik ci wychodzi całkiem fajnie , tak samo z goldem rób , możesz od tin bizza zaczynać to inny fajny ciemny metalik , musi być kontrastowo przy złocie czyli czarny ink (tylko w szpary ) a brązem żółcią możesz złoto postarzyć tylko musisz inka rozwodnić z 5 razy by był przezroczysty wtedy masz kontrolę nad tym jak mocny ma być kolor - bliżej szpar zagłębień mniej rozwodniony a po całości bardzo rozwodniony wtedy nabierze to głębi
jak przesadzisz i nie rozwodnisz inka będzie po prostu to ciemne i nie wyraźne
jeżeli boisz się ze i tak będzie za ciemne to złoto pomieszaj z metalikiem 25%-75%golda wtedy ink nie przyciemni ci złota tak bardzo
jak przesadzisz i nie rozwodnisz inka będzie po prostu to ciemne i nie wyraźne
jeżeli boisz się ze i tak będzie za ciemne to złoto pomieszaj z metalikiem 25%-75%golda wtedy ink nie przyciemni ci złota tak bardzo
Dzis wrzuce kusznikow wiarze sie z nimi krotka histora Mianowicie postanowilem wybrac sie do Gorzowa na mastera, w battla nie gralem z 2 lata i dowiedzialem sie ,ze uzywa sie kusznikow stanołem przed wyborem kupic nowe albo cos wymyslec. W mojej szafie znalazlem stare dwarfy byy strasznie zniszczone co strasznie widac i zeby zamaskowac czesc postanowilemzrobic plaszczyki niestety w rzezbienu jestem strasznie zielony i tak sobie wyszlo Sorry za foty lepszych nie umiem troche przeswietlone sa no i na zywo figsy wygladaja znacznie lepiej:P
kolorki ok ale pelerynki sa nienaturalne troche ]:->
w normalnych warunkach szata sie marszczy w zdluz a nie w szerz raczej, wiesz o co chodzi?
w normalnych warunkach szata sie marszczy w zdluz a nie w szerz raczej, wiesz o co chodzi?
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia