WI- lizaki+WE nasz Malalowe
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Spoilsport.Młody pisze:Dobra podpucha
W welfach nie ma juz piechoty poza eternalami
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ja, jeśli miałbym coś doradzić, to tarcze na herosach Sauruskich (czasem S5 wystarcza i warto mieć wtedy 1+ AS) i jednego ScarVeta zrobiłbym BSB i dał mu Huanchiego. Łatwiej wjechać w bok jednym z tych klocków z Sotekiem. Myślę, że się to opłaca No i oczywiście bieganie dla lorda, mozna wyskoczyć z oddziału i pobiec hen hen overrunując na rydwanach, zjadając maszyny itp
I mimo wszystko dałbym 1 Scroll Caddiego u WE, ci Noble nie są tacy rzeźniccy, a zawsze można 2 kluczowe czary zescrollować. Ale nie ukrywam, że rozpa mi się podoba
Tylko, jak już niektórzy zauważyli, 2 smoki mogą napsuć tej rozpie krwi, tak samo jak RAF. Ale rozpa oryginalna i nie bez szans, powodzenia!
I mimo wszystko dałbym 1 Scroll Caddiego u WE, ci Noble nie są tacy rzeźniccy, a zawsze można 2 kluczowe czary zescrollować. Ale nie ukrywam, że rozpa mi się podoba
Tylko, jak już niektórzy zauważyli, 2 smoki mogą napsuć tej rozpie krwi, tak samo jak RAF. Ale rozpa oryginalna i nie bez szans, powodzenia!
Przepraszam , już nie będę ;(Jedy Knight pisze:Spoilsport.Młody pisze:Dobra podpucha
W welfach nie ma juz piechoty poza eternalami