Szkiel
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
bardzo ładna zieleń, notomiast czerwony tak mi niezbyt przypadł do gustu. Figurka prezentuję się naprawdę elegancko! powodzenia w dalszej pracy twórczej
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Malowanie naprawde ciekawe. jedyne co mi nie pasuje to ta przepaska. Rzecbienie jej troche nie udane. Czepies wyglada ok ale jakby mial bardziej regolerne dziorki bylby lepszy .Tak czy inaczej zielony bardzo fajny, kosci tez metalik wporzadku.
Z fot przed malwoanie wygladalo to gorzej.
Z fot przed malwoanie wygladalo to gorzej.
Patryk pisze:Nono, nie taki z Ciebie początkujący jak pisałeś
Początkujący on jest, ale jakbyś malował 1 figsa przy 1 kąpaniu tego szkiela w docie to miałbyś chyba armijkę na 2000pkt pomazaną
@Balduran - nie marudz i maluj dalej. Jest bardzo OK. Tylko maluj, maluj, maluj... Wtedy za jakieś 20 lat zagramy
trudno zrobic kolczuge
ale ta na pewno nie jest udana
malowanie nawet spoko
ale ta na pewno nie jest udana
malowanie nawet spoko
Fajnie pomalowany szkielet i całkiem fajnie wyrzeźbiona zbroja
Ale myślę, że lepiej by ona wyglądała jakby była bardziej pordzewiała.
Ale myślę, że lepiej by ona wyglądała jakby była bardziej pordzewiała.
Człowieku.... jak na pierwszy raz z gs'em i malowaniem to wyszło ci za******ie Tak dalej! Jak sobie porównam twojego figsa z moim pierwszym to niebo a ziemia... Ćwicz, ćwicz, modeluj, maluj... itd. Zobaczysz, że jak się przyłożysz to za pół roku będziesz robił modele na naprawdę przyzwoitym poziomie.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Dzieki Panowie za komenty, ale moim zdaniem w realu figs duzo traci i to bardzo
@Jagal - to nawet do rozowego zalatuje... ale teraz chociaz wiem ze czerwony+bialy daje rozowy
@Misiek & Lunn - na pewno wciele w zycie wasze sugestie dotyczące kolczug, dzieki Co do pomalwoania calego oddzialu - raczej to nie bedzie caly oddzial Jednego szkieleta pomalaluje tak, drugiego siak i zobacze co mi najbardziej odpowiada: jakie zestawienie kolorow itd. Na pewno wszystkich nie bede konwertowal, poniewaz chce sie rowniez nauczyc malowac "gole" szkielety
A tak na serio to biore sie do roboty. Dosc tego opierdalania sie
Jeszcze raz dzieki wszystkim za wypowiedzenie sie, a teraz spadam malowac drugiego szkieleta("golego" ) Pzdr !
@Jagal - to nawet do rozowego zalatuje... ale teraz chociaz wiem ze czerwony+bialy daje rozowy
@Misiek & Lunn - na pewno wciele w zycie wasze sugestie dotyczące kolczug, dzieki Co do pomalwoania calego oddzialu - raczej to nie bedzie caly oddzial Jednego szkieleta pomalaluje tak, drugiego siak i zobacze co mi najbardziej odpowiada: jakie zestawienie kolorow itd. Na pewno wszystkich nie bede konwertowal, poniewaz chce sie rowniez nauczyc malowac "gole" szkielety
@Patryk - i to nie trocheNom, kolczuga przypomina durszlak trochę
@Ryu - 20 lat ? Bardzo optymistyczne nastawienieWtedy za jakieś 20 lat zagramy
A tak na serio to biore sie do roboty. Dosc tego opierdalania sie
Jeszcze raz dzieki wszystkim za wypowiedzenie sie, a teraz spadam malowac drugiego szkieleta("golego" ) Pzdr !
Może powiem tak... sam model w ogóle mi się nie podoba. Wygląda strasznie sztucznie, włócznia czy co to tam jest, jest dziwna i sam model przypomina mi trochę te staro edycyjne szkielety. Ale życze owocnej pracy przy innych modelach. Pozdrawiam
@Heinrich - dzieki za slowa krytyki, po pozniejszej rozmowie zrozumiałem co Ci sie nie podoba. Coz, postaram wyciagnac wnioski i poprawic sie przy kolejnych modelach Pozdrawiam rowniez
BTW link na CMON http://www.coolminiornot.com/153069
BTW link na CMON http://www.coolminiornot.com/153069