kilka pytań początkującego
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- morgan10005
- Falubaz
A jak on zdobył sztandar??
Sztandar możesz zdobyć kiedy wytniesz przeciwnika całkowicie lub będziesz gonił (wystarczy gonić nie zagonić)go po walce wręcz
Sztandar możesz zdobyć kiedy wytniesz przeciwnika całkowicie lub będziesz gonił (wystarczy gonić nie zagonić)go po walce wręcz
k-kusznicy, h- moj oddzial... atak na flane, jesli kusznicy zostana zlamani w walce to w jaki sposob uciekaja? wezykiem czy tez jakos sie skladaja, obraja?? moze ktos mi to wyjasnic?
------------hh
------------hh
-kkkkkkkkhh
------------hh
------------hh
------------hh
------------hh
-kkkkkkkkhh
------------hh
------------hh
musisz na poczatku bitwy miec pelny oddzial z minimalna iloscia modeli.
w wypadku rycerzy 5+ (characterzy sie nie wliczaja w to). Oczywiscie nie rzeszkadza to characterom dolaczac do oddzialow jesli ilosc modeli w oddziale sie w trakcie bitwy zmniejszyl.
w wypadku rycerzy 5+ (characterzy sie nie wliczaja w to). Oczywiscie nie rzeszkadza to characterom dolaczac do oddzialow jesli ilosc modeli w oddziale sie w trakcie bitwy zmniejszyl.
Mam pytanie odnosnie szarzy. Wiem, ze jesli mamy mozliwosc to musimy sprawic, aby walczylo jak najwiecej modeli. Czy jest to jednostronny warunek?
Np. szarzuje pojedynczym modelem na oddzial piechoty i mam szanse walczyc z 1-3 jednostek. Czy w takiej sytuacji moge zdecydowac, ze walcze tylko z jedna/dwoma czy musze z trzema? THX
Np. szarzuje pojedynczym modelem na oddzial piechoty i mam szanse walczyc z 1-3 jednostek. Czy w takiej sytuacji moge zdecydowac, ze walcze tylko z jedna/dwoma czy musze z trzema? THX
- morgan10005
- Falubaz
musisz z trzema jak masz możliwość