Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
Flame! Flame! Flame!
I gołe klaty
I gołe klaty
Oki, ale prawdę mówiąc Wendellnie narzekał na to że test był po polsku tylko na pytania o polskie nazwyShino pisze:bo lubie cie wkurwiacNie kumam tylko po co są pytania w stylu
a prosba do gentlemenow: jakby kiedys jeszcze przyjezdzal Wendell na turniej gdzie robie test wiedzy to dajcie znac bo bedzie dla niego cos trzeba po angielsku przygotowac i zamienic jakos pytanie podaj angielski/polski odpowiednik ""
Poza tym z testu miał tylko 1 punkt mniej ode mnie
A po trzecie uważam, że tak powinien wyglądać test wiedzy. Pytania ze światka batlowego też są jak najbardziej ok.
W ogóle więcej pytań jak o te księżyce - z bardzo ogólnej wiedzy o świecie a nie koniecznie co do jakiejś armii - ja jeszcze nigdy nie przeczytałem AB do Lizardmenów, i nie zrobię tego
wlasnie o to byl problem nie wiedzialem jak mu to ocenicOki, ale prawdę mówiąc Wendellnie narzekał na to że test był po polsku tylko na pytania o polskie nazwy Very Happy
koniec koncow uznalem, ze jedynym wyjsciem zaliczylem mu oba punkty bo uznalem, ze jakby tlumaczyc test to by dostal od razu odpowiedzi w tyhc pytaniach niemniej chcialbym na nastepny raz uniknac czegos takiego
Undead84 pisze:
Wiesz Jasiu...teraz już wiem dlaczego po naszej bitwie byłes taki wyrywny do zgłaszania wyników...fajnie jak sie nie wygrywa maska ale przy stoliku sędziowskim zgłaszasz 20 - 0...nieładnie...normalnie to dał bym ci w pysk za coś takiego ale ze mam to w głębokim poważaniu to sobie odpuszcze...;]
Tak w ramach sprostowania...wynik zakończył sie owszem zwycięstwem dla ciebie i Karabina...(tak tak bo grałem nie z jednym tylko z dwoma przeciwnikami ale że było śmiesznie to nie miałem nic przeciwko a pozatym nie gralismy o złote gacie jak to mawia M.Paraszczak)...ale nie ZROBILIŚCIE maski tylko jakies niewiem okolo 16 - 4...coprawda nie duża różnica ale jednak...i jak zgłosiłeś przy stoliku 20 - 0 to żal mi ciebie...no chyba ze na forum chciałeś sie pochwalić jaki z ciebie genialny generał....;]
Co ty gadasz ? zgłosiłem punkty małe tak jak zapisaliśmy je może nie było 20:0 ale było coś koło 18:2 raczej niż 16:4 już nie pamiętam dokładnie .. ale pamiętam że straciłem silverów połowe lionków i połowe pedał gwardii oraz orełka a to jakieś maks 300 pkt , zdjąłęm Ci gienka sztandary cwiartki i zostawiłem jeden kloc gobasów z magiem czariota i chukke na stole, jeśli jest inaczej to wyprowadź mnie z błędu.
nie wkurzaj się tak luz nikogo nie zwałowałem i nie miałem zamiaru nie ma dla mnie znaczenie różnica między miejscem 25 a 35 and so .
Nie no Jasiu nie wkurzam sie naprawde....w koncu nie graliśmy na 1 stole...chodziło mi o sam fakt....ok...skoro mówisz ze zgłosiłeś tak jak było to ok....poprostu na forum zaokrągliłeś sobie do 20 - 0 (rozumiem cie 20 - 0 zawsze wygląda lepiej niz 18 - 2 czy 16 - 4)...
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Shino pisze:wlasnie o to byl problem nie wiedzialem jak mu to ocenicOki, ale prawdę mówiąc Wendellnie narzekał na to że test był po polsku tylko na pytania o polskie nazwy Very Happy
koniec koncow uznalem, ze jedynym wyjsciem zaliczylem mu oba punkty bo uznalem, ze jakby tlumaczyc test to by dostal od razu odpowiedzi w tyhc pytaniach niemniej chcialbym na nastepny raz uniknac czegos takiego
ale on umie po polsku, siedzi tu już ładne pare lat, on tylko udaje, że nie umie, bo tak mu wygodniej
niby po angielsku, ale jak sobie powiesz pod nosem "palant", to zrozumie
hehe, wedlug mnie to i suplowi pachy smierdza i flejm powienien byc do 50 strony, tak w zasadzie wypada
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
to chyba tylko formalnosc...
a co to ja widze? nowe zwrotki do hymnu MORII?? ulala, musze je poznac !
dlatego nikt ich nie kupował tylko Ty!Kalesoner pisze:Zapłaciłem w bibliotece 13zł kary!
&
Jasiu to znany wałkarz.
7 zł za takie małe kiełbaski w barku to jednak zdzierstwo, czyżby kryzys najpierw dotarł do Lublina?
a te zwrotki to nie my wymyśliliśmy tylko Wuwunio:
http://www.youtube.com/watch?v=Hx7FAOD_-Wc