Tutaj jest temat żeby można było się troszkę wyżyć na moich figsach. Armia oczywiście turniejowa czyli na stół.
Zdjęć robić dobrych nie umiem więc tutaj oczekuje tylko rad:P.
Komentarze i konstruktywna krytyka mile widziane.
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
część mojej armii
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Takie foty byłyby chyba dużo czytelniejsze
no calkiem niezle to wyglada naprawde
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
no dzięki za komentarze
cieszę się, że się nawet podoba. Mówiłem że zdjęc nie potrafię robić.
Szczurek, twoja poprawka niby pokazuje figsy ostrzej jakoś ale nie widać wtedy kolorków chociażby na sztandarze.
Z wielką chęcią się nauczę jak ktoś mi powie jak się robi dobre zdjęcia.
cieszę się, że się nawet podoba. Mówiłem że zdjęc nie potrafię robić.
Szczurek, twoja poprawka niby pokazuje figsy ostrzej jakoś ale nie widać wtedy kolorków chociażby na sztandarze.
Z wielką chęcią się nauczę jak ktoś mi powie jak się robi dobre zdjęcia.
widać widaćBartys pisze: Szczurek, twoja poprawka niby pokazuje figsy ostrzej jakoś ale nie widać wtedy kolorków chociażby na sztandarze.
Fajna armia, mam takie same kolory u swoich krasnali Przez te zamglone zdjęcia w sumie średnio widać, ale na żywo na pewno są dwa razy bardziej git
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
widziałem tą armie na turniejach, i musze przyznać że bardzo elegancko się prezentuje
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..