Zwierzeta graczy lizardmenskich
Moderator: Ziemko
Najlepiej ze sklepu taki z piaskownicy raczej nie jest bezpieczny, ofc mozna go wyparzyc, ale ja polecam zainwestowac w cos lepszego i ładniejszego (w szklpie masz rozne kolory piasku). Możesz tez kupic włókno kokosowe za 10 zeta a to bardzo dobrze trzyma wilgoc w terra.
Z tego co pamietam nie potrzeba w nocy. A z ogrzewaniem to najlepiej kupic termohygrometr i sprawdzic jak jest optymalnie, ja w terra mam sama żarówke i temp jest dobra.
Jak znajde czas w weekend to jakies foto dam mojego gekona
Z tego co pamietam nie potrzeba w nocy. A z ogrzewaniem to najlepiej kupic termohygrometr i sprawdzic jak jest optymalnie, ja w terra mam sama żarówke i temp jest dobra.
Jak znajde czas w weekend to jakies foto dam mojego gekona
a ja was wszystkich powale moim zwierzątkiem nazywa się julka i jest moją siostrą trochę krzykliwa ale jak dasz cukierka to się zamyka i otóż mam problem nie chce robić do kuwety co powinienem zrobić kupić nocnik czy może większą kuwetę ???
( żart to w razie jak by ktoś nie zakapował i nie zaczął wysyłać mi PM że mam kupić sedes i nie karmić je cukierkami tylko poprosić o coś rodziców o coś bardziej normalnego ( kaszka itp)
( żart to w razie jak by ktoś nie zakapował i nie zaczął wysyłać mi PM że mam kupić sedes i nie karmić je cukierkami tylko poprosić o coś rodziców o coś bardziej normalnego ( kaszka itp)
Jasif trochę więcej agresji to twoje podforum.Jasif pisze:Jak Ci sie nie podoba to sie nie wypowiadaj
sorry za offtop
@Teofil- po pierwsze to kim ty kurna jestes?
po drugie jak cie dziwi ze gracze Lizardów chwalą sie swoimi Lizardami innym Lizardom to wypowiadaj sie u ogrow bo tam nikt nie pochwali sie swoim tropikalnym ogrem, chociaz ty mozesz pochwalicsie swoją ..... a z reszta po prostu wypier jak ci nie pasi
no offence buahahaha
EPIC WIN Zgadzam się w 100%SauruS PoweR pisze: @Teofil- po pierwsze to kim ty kurna jestes?
po drugie jak cie dziwi ze gracze Lizardów chwalą sie swoimi Lizardami innym Lizardom to wypowiadaj sie u ogrow bo tam nikt nie pochwali sie swoim tropikalnym ogrem, chociaz ty mozesz pochwalicsie swoją ..... a z reszta po prostu wypier jak ci nie pasi
no offence buahahaha
Teofil jak nie pasi to zaraz pokasuje Ci posty
Mój nowy nabytek, pyton królewski, ma jakies 75 cm:
I jego chwilowy lokator (wiadomo o co chodzi):
I jego chwilowy lokator (wiadomo o co chodzi):
Regularnie składam mojemu wężowi ofiary na przebłaganie Soteka aby Wielki Dusiciel połknął autora nowego booka do lizaków