,,Lepiej dawać niż zbierać..." ZMIANA TERMINU 29.03.08r.
Jest już może jakaś lista zgłoszonych?
LISTA ZGŁOSZONYCH:
1. Morrok
2. Szafcia
3. Malal
4. Torgill
5. Miechu
6. Eerion
lizardmeńscy gracze: dorzuciłem pewne ograniczenie byścienie szaleli ze stedziami- MAX. 2 stegadony Ancient, niezależnie z jakim ekwipunkiem (nie ma znaczenia howdah czy engine- ancient stegadon to ancient stegadon)
1. Morrok
2. Szafcia
3. Malal
4. Torgill
5. Miechu
6. Eerion
lizardmeńscy gracze: dorzuciłem pewne ograniczenie byścienie szaleli ze stedziami- MAX. 2 stegadony Ancient, niezależnie z jakim ekwipunkiem (nie ma znaczenia howdah czy engine- ancient stegadon to ancient stegadon)
Turniej zmienia datę, bo osoby udostępniające nam lokal dały ciała i namieszały, przez co koligujemy z innymi imprezami. O tym fakcie dowiedziałem się dopiero dziś i wcale nie jestem tym zadowolony.
Jestem zmuszony wszystkich przeprosić i zaprosić na ten sam turniej za tydzień.
Mam nadzieję, że to bardzo nie przeszkadza.
Jestem zmuszony wszystkich przeprosić i zaprosić na ten sam turniej za tydzień.
Mam nadzieję, że to bardzo nie przeszkadza.
Jakieś fatum ciąży nad tym turniejem...
Ja podtrzymuję moje zgłoszenie na następny tydzień w takim razie.
Ja podtrzymuję moje zgłoszenie na następny tydzień w takim razie.
Ej, a ja coś czuję złe moce zciążące nad tym tym turniejem. Mam wrażenie że nie powinienem na niego przychodzić, nawet tej noc objawił mi się Klaudiusz z telezakupów Mango. To musi być zły znak. Dlatego jestem pewny że coś złego się stanie więc jeśli nie wymyślę jakiejś fajnej rozpy to będę się bał przyjść. Wróżka Adrianna z EZO Tv powiedziała mi że nie powinienem.
Ja tam na ograniczenie stedziów nie narzekam, choć takie obostrzenia przed updatem BP...hmmm...podejrzane... Czyżby ktoś sie ich bał? a ja myslałem, ze batman jest nieustraszony:D
No offence ofcoz
No offence ofcoz
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.