Pomigracyjny szampan i kac
Re: Pomigracyjny szampan i kac
@Duderson: pisałem już w tym temacie jak.
@Tullaris: wgraj jeszcze raz. Najwyraźniej miał niedozwolony rozmiar.
@Tullaris: wgraj jeszcze raz. Najwyraźniej miał niedozwolony rozmiar.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Kurde no szkoda bo to fajny Awatar jest.
Edit: A nie mieści się wiec zostaje przy starym .
Edit: A nie mieści się wiec zostaje przy starym .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Mi tam sie animowane avatary ruszają. No teraz wygląda to znacznie lepiej. Logo forum jest jakies małe ale to pewnie kosmetyczna zmiana.
Od siebie dodam jeszcze, że ten napis offlin/online ponad awatarem jest za duży o wiele. Funkcja moze i przydatna dla niektórych, ale nie starczyła by mała czerwona/zielona kropka? O ile to da sie zrobić, nie wiem nie znam sie
Od siebie dodam jeszcze, że ten napis offlin/online ponad awatarem jest za duży o wiele. Funkcja moze i przydatna dla niektórych, ale nie starczyła by mała czerwona/zielona kropka? O ile to da sie zrobić, nie wiem nie znam sie
Twoi przyjaciele:
Aby usunąć użytkowników z tej listy, wybierz ich i kliknij na „Wyślij”.______ Nie masz przyjaciół.
On/off-line to żaden problem, jak jeszcze paru osobom będzie przeszkadzać ten rozmiar, to się zobaczy
@Tomcio:
@Tomcio:
No kurde wszystko ladnie pieknie dziala i brawo dla pomyslodawcy przenosin tylko ten skin jakis kiczowaty sie wydaje
EDIT:
Mozliwosc dodawania przyjaciol i wrogow? Nice... zaraz dodam sobie do wrogow cala administracje forum
EDIT:
Mozliwosc dodawania przyjaciol i wrogow? Nice... zaraz dodam sobie do wrogow cala administracje forum
Wkurzający jest ten temat.
Nie sam w sobie tylko to, że ilekroć ktoś napisze tu posta to dosłownie na wszystkich forach, które odwiedzam (wliczając w to klubowe) wyświetla mi się, że mam nieprzeczytane posty:/.
Czy można tą żarówę przekleić tak żeby nie waliła po oczach na każdym kroku?
Byłby wdzięczny, dzięki.
Nie sam w sobie tylko to, że ilekroć ktoś napisze tu posta to dosłownie na wszystkich forach, które odwiedzam (wliczając w to klubowe) wyświetla mi się, że mam nieprzeczytane posty:/.
Czy można tą żarówę przekleić tak żeby nie waliła po oczach na każdym kroku?
Byłby wdzięczny, dzięki.
DziwneKalesoner pisze:Nie sam w sobie tylko to, że ilekroć ktoś napisze tu posta to dosłownie na wszystkich forach, które odwiedzam (wliczając w to klubowe) wyświetla mi się, że mam nieprzeczytane posty:/.
A co pokazuje "zobacz nowe posty"?
Da rade coś zrobić z kolorami linków, żeby się nie zlewały z normalnym tekstem?
@Tomcio: coś jeszcze pokombinuję.
@Kalesoner: nie ma supportu dla innych skórek niż domyślna
@Kalesoner: nie ma supportu dla innych skórek niż domyślna
Co do ikonki to się zgadzam. Trochę za duża. Skórka dla mnie za jasna. Oczy się męczą dość szybko.
Brakuje też okienka do szybkiego pisania postów.
Brakuje też okienka do szybkiego pisania postów.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Skórka darkfanthasy rządzi