Listki z blaszki fototrawionej

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Listki z blaszki fototrawionej

Post autor: Toni »

No właśnie - poszukuję takich listków do kupienia w internecie, nigdzie niestety nie mogę znaleźć - czy ktoś ma jakieś namiary?
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Super, wielkie dzięki - a masz jakieś doświadczenie w korzystaniu z takich listków w modelowaniu? Które by najlepiej pasowały do skali Warhammera?

EDIT:

A może ktoś zna polski sklep internetowy w którym można coś takiego kupić? Czytałem, że w Warszawie jest jeden, ale nie jestem pewien, czy można kupować z niego przez internet - jeśli ktoś ma namiary na taki (nie musi być internetowy, możemy się dogadać, żeby ktoś kupił i mi wysłał :wink: [piszcie na priva]) proszę o pomoc :)
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

tu paproć (na stronie są też inne liście, trzeba poszukać) http://www.jadarhobby.pl/part-x054-papr ... p-996.html
A tu nie fototrawione, ale wyglądają nieźle: http://allegro.pl/item585165913_listowi ... orach.html

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

"Nie ponosimy odpowiedzialności za różnicę w zawartości pudełka w stosunku do prezentowanego zdjęcia."

bardzo uczciwi od razu mówią ze mogą pociąć w ch :)

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Jak każda rozsądna firma.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

VegaMStudio pisze:"Nie ponosimy odpowiedzialności za różnicę w zawartości pudełka w stosunku do prezentowanego zdjęcia."

bardzo uczciwi od razu mówią ze mogą pociąć w ch :)
Poczytaj uważnie napisy na pudełkach Games Workshop.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ