jaka eterycznosc? kołcz i wraciaki sa zbanowaneEteryczność nie działa
Kultowy turniej dla początkujących
Re: Kultowy turniej dla początkujących
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Śmiechu, Ty narzekasz na VC, ja mam problem z figurkami, bo horrory i flamery zbanowane
chyba ze złości wezmę w końcy stary, dobry, jakże klimatyczny i nieprzegiety errantry war
ja mam nadzieje tylko, że będą jakieś lizaki albo de, bo chciałem pograć nieco wiecej z tymi armiami
chyba ze złości wezmę w końcy stary, dobry, jakże klimatyczny i nieprzegiety errantry war
ja mam nadzieje tylko, że będą jakieś lizaki albo de, bo chciałem pograć nieco wiecej z tymi armiami
zaraz ogarnę zgłoszenia, które się już pojawiły, potem lith je wrzuci na liste na pierwszej stronie.
EDIT:
Jeśli ktoś już zdążył wysłać zgłoszenie to proszę o to zrobić jeszcze raz, gdyż ta skrzynka turniejowa była przez pewien czas nieużywana i została wyczyszczona przez administrację interii.
EDIT:
Jeśli ktoś już zdążył wysłać zgłoszenie to proszę o to zrobić jeszcze raz, gdyż ta skrzynka turniejowa była przez pewien czas nieużywana i została wyczyszczona przez administrację interii.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Podstawka Kultu się zapisała - no, w końcu dla początkujących
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zwłaszcza bretka ;POgraniczenia ogromne, ale każda armia jest bardzo ścięta
Ale faktycznie fajne całkiem ograniczenia wam wyszły:) Moznaby kiedyś zrobić na takie ograniczenia np 1500pts...takie low fantasy.... <rozmarza się>
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
turniej w niedziele, kolos w poniedziałek...hmmm.....
no, ale to zawsze tylko 5 godzin
a pozwolicie mi na lekkie proxy?? Bo przecież nie mam jednostek innych do doch oprócz horrorów
chyba, że wolicie bretkę ale ja bym wolał ścięte demonoy, bretka nie jest w ogóle ścięta - 3 duże lance i pegazy, albo 2 duze i dwie malo do tego zapuszkowany bsb
no, ale to zawsze tylko 5 godzin
a pozwolicie mi na lekkie proxy?? Bo przecież nie mam jednostek innych do doch oprócz horrorów
chyba, że wolicie bretkę ale ja bym wolał ścięte demonoy, bretka nie jest w ogóle ścięta - 3 duże lance i pegazy, albo 2 duze i dwie malo do tego zapuszkowany bsb
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole