Master w Białymstoku!!

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Master w Białymstoku!!

Post autor: Karli »

Obrazek

Bitwa o Białystok
Termin: druga połowa kwietnia, aczkolwiek w grę wchodzi też listopad, grudzień i większość innych miesięcy - jesteśmy elastyczni
Format: 2000+, BP+R (lub w miarę rozwoju sytuacji na scenie WFB autorskie ograniczenia pomiędzy limited a BP+R) - przy większej ilości turniejów na duże punkty możemy się dostosować i zmniejszyć format.
Organizator: Klub Gier Bitewnych Front Wschodni

Obrazek

Zapewniamy:
-imprezę wieczorną w wynajętym lokalu - równie dobra co zawsze, w samym centrum Białegostoku, także można tam i wypić, i coś zjeść, i pozwiedzać jeśli ktoś ma ochotę, ewentualnie wielką battlową popijawę z zapewnionym jedzeniem w klimatach ogrowej kuchni ;-)
-dla uczestników turnieju: ciasto, kawa, herbata. Na miejscu będzie możliwość zamówienia czegoś ciepłego do zjedzenia w przystępnej cenie. W pobliżu miejsca turnieju - sklepy spożywcze i monopolowe.
-dyplomy, puchary, nagrody dla conajmniej 10 pierwszych miejsc, plus nagrody pocieszenia, klimaciarza itd.- jak co roku
-odbiór gości z dworca PKP
-w nocy z soboty na niedzielę: pierwszy w Polsce Master w Czoko-Kości (z nagrodami!)
-noclegi: w dużej mierze zależnie od terminu. Albo akademiki Politechniki Białostockiej, albo nocleg na wspólnej sali - zapewniamy materace w dużych ilościach i dostęp do łazienki. Dla wymagających możemy zorganizować tani nocleg w hotelu. Noclegi jak i impreza również w nocy z piątku na sobotę!
-najlepszą cenę za mastera jaka kiedykolwiek była :D

Zapraszamy do dyskusji, komentarzy i zadawania ewentualnych pytań co do naszej kandydatury :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

25-26 kwietnia (ew tydzien wczesniej zeby z GT sie nie scierac) + duże punkty i jak dla mnie jest git ;)

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Jeżeli ma być pod koniec kwietnia, to już przydałoby się go zgłosić. :)
Nawet jeśli nie dostalibyscie Mastera, to dobrze żeby było wszystko jasne.;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Chodzi o 2010 ;) ale w tym tez jestesmy gotowi zrobic w razie czego :)

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Kielon pisze:Jeżeli ma być pod koniec kwietnia, to już przydałoby się go zgłosić. :)
Nawet jeśli nie dostalibyscie Mastera, to dobrze żeby było wszystko jasne.;)
luzik - tegoroczna Bitwa o Białystok rowniez sie odbedzie :). koniec maja, jak zapowiadalismy.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

z tego co mi wiadomo to przyjeto ze liga konczy sie ostatnim masterem nie tylko po to zeby nie bylo walkow lokalowych, ale rowniez i przede wszystkim z tego powodu aby konczyc lige miesiac wczesniej, co jest wazne w kwesti Euro...

jesli chcecie robic mastera jako ostatni turniej w sezonie co efektywnie skroci czas przygotowan o miesaic to ja jestem przeciwny, jesli chcecie zaczynac sezon ligowy (a tym samym robic go w kwietniu tego roku), to jestem jak najbardziej za... ale ja nie mam glosu na LL wiec moja opinia jest malo istotna :P

pzdr !!

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Spoczko, bylem u Was na dwoch lokalach i napewno zaglosuje na Bialystok bez wzgledu na termin. Choc lepiej jakby sezon sie konczyl wczesniej i zaczynal wczesniej. Czyli koniec tego kwietnia - Master w Bialymstoku jako pierwszy Master by bylo spoczko, ale to chyba nierealne...?

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

aczkolwiek w grę wchodzi też listopad, grudzień i większość innych miesięcy - jesteśmy elastyczni
spokojnie - wszystko jest do ustalenia :wink:

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Jak nie dostaniecie mastera to się zdziwię.

A poza tym to już mam obczajone połączenia ciopongowe :-)

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

thurion pisze: ja nie mam glosu na LL wiec moja opinia jest malo istotna :P
Wręcz przeciwnie, jest bardzo istotna, turniej jest dla graczy.
Kwiecień nie jest terminem ostatecznym, możemy zorganizować również w innym miesiącu, jesteśmy elastyczni, ponieważ nie wiadomo w końcu jakie mastery i kiedy zyskają aprobatę LL.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

=D> master w Białymstoku to ja rozumiem :D

coś mi się zdaje że to będzie mój ulubiony master w sezonie :D huehuehue

a termin kwietniowy jest ok, koniec kwietnia - na GT i tak mało kto, poza Warszawą, gra - a pierwszym masterem w sezonie mógłby być Białystok, czemu nie?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Dokładnie. Chcialbym doprecyzowac: mozemy zrobic mastera w kwietniu 2010, ale mozemy tez zrobic go w listopadzie (gdyż póki co jest to miesiąc wolny), badz innym wolnym miesiacu (ale raczej po wakacjach, gdyz np. w listopadzie postaramy sie podczepic go pod impreze podobną do tej ostatniej jaka była "Rycerze Okrągłego Spodka", ktora kolejna edycje bedzie byc moze miala po wakacjach - jestesmy w trakcie rozmow, i czekamy na wiadomosc czy dostaniemy mastera czy nie).

Co do terminu w kwietniu 2009, to teoretycznie mozemy go zrobic, ale bedzie bez wsparcia takich instytucji jak Wojewodzki Ośrodek Animacji i Kultury, oraz NZSu, a chcielibysmy aby organizacyjnie bylo wszystko najlepsze co tylko da sie wcisnac na turniej WFB - lepiej poczekac i dostać coś lepszego niż robionego "na szybkiego", prawda ?:)

Reasumujac, jesli otrzymamy mastera, to termin uzgodnimy z reszta organizatorow, oraz z w/w instytucjami. Jeśli nie bedzie sie dalo tego dograc, to dysponujemy rowniez zajebista sala, w ktorej mozna robic nawet i DMP (powierzchniowo, noclegowo i klimatycznie :)), i mozemy tam robic turnieje w dowolnym terminie, ktory ustalimy z reszta osrodkow masterowych 8)

Thurion: zobaczymy jak bedzie wygladala sytuacja w lutym,marcu i kwietniu oraz innych miesiacach. Jesli wiosna bedzie tlok, to tak jak pisalem pozostaje tez jesień.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

No wlasnie chodzi tez o odciazenie jesieni, bo malo ktora kieszen wytrzyma ciagle konkretne imprezowanie co 3 tygodnie :D

kwiecien 2009 bylby super terminem, ale moze ktos sie tez na ten termin skusi
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

w nocy z soboty na niedzielę: pierwszy w Polsce Master w Czoko-Kości
YEAH!
Wiecie jak mnie skusić. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Osz siaś, czy aby moje trzecie oko pozostanie zamknięte po tym... tej grze? #-o

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

pierwszy master w czoko kości singlowy rozumiem ? bo drużynówka już była w tym roku jedna :)

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Singlowy singlowy. Format pewnie 5 kosci. Zulus juz nawet zasady wymyslil :)

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Głosu na LL nie mam :( ,ale pełne moje poparcie macie. Jak niewiele ośrodków w tym kraju zasłużyliście na mastera.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Jak będzie master w białym to wpadam na 100% . Wolałbym tylko, żeby nie w kwietniu.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Jasiuuu pisze:pierwszy master w czoko kości singlowy rozumiem ? bo drużynówka już była w tym roku jedna :)
a nagrody byli :P?

ODPOWIEDZ