HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA
Re: HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA
Cauliflower to daj mi znać na priv jakby się okazało, że będę grać ewentualnie gg 4514760
Święta Barbara, proszę Cię. Chcesz nazywać ten tur nieformalnymi mistrzostwami Warszawy biorąc pod uwagę limit zgłoszeń i jak sam napisałeś przedwczesne otwarcie listy zgłoszeń? Na większości turniejów w Wawie jest taka obstawa a wy po prostu robicie lokala, który jest 4osobową drużynówką zamiast 3osobowej.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2009, o 12:51 przez Bartys, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi o to, ze zgłosiły się prawie wszystkie coś tam znaczące teamy z Warszawy. Ostatnio Inkwizytor nie grał często, więc w czołówce będzie pewnie jeszcze ciaśniej niż zwykle. Myślę że można powiedzieć, że wygranie tego turnieju będzie miało pewien wymiar prestiżowy w Warszawie. Jeśli dla was nie to nie. Przecież nie musicie podzielać zdania Barbary czy mojego.
na druznowce ordinu inkwizyttorzy grali w 6 osob a i osob bylo wiecej tamto jak rozumiem to nie by prestizowy turniej a to jest tak?Myślę że można powiedzieć, że wygranie tego turnieju będzie miało pewien wymiar prestiżowy w Warszawie. Jeśli dla was nie to nie. Przecież nie musicie podzielać zdania Barbary czy mojego.
prestizowy wymiar tego turnieju to tylko 100 pkt do ligi
- marcus_cheater
- Oszukista
Na mistrzostwa wszechświata przylecieli by kosmici...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
A gdyby nazwał nieformalną orgią ze zwierzętami, to by ktoś musiał udokumentować sex z nietoperzem, żeby nikt nazwy turnieju nie zmieniłBartys pisze:Święta Barbara, proszę Cię. Chcesz nazywać ten tur nieformalnymi mistrzostwami Warszawy biorąc pod uwagę limit zgłoszeń i jak sam napisałeś przedwczesne otwarcie listy zgłoszeń?
- swieta_barbara
- habydysz
Alez zbulwersowanie, niezly spam :]
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Sam ropętałeś
Trojek, raczej nie będziemy grać, chyba wolę Mistrzostwa Początkujących dzień później i Mastera za tydzień, a co za dużo battla to się potem w głowie przewraca, płacze się podczas bitew, przechodzi na odwyk, nie, nie, lepiej nie ryzykować
Trojek, raczej nie będziemy grać, chyba wolę Mistrzostwa Początkujących dzień później i Mastera za tydzień, a co za dużo battla to się potem w głowie przewraca, płacze się podczas bitew, przechodzi na odwyk, nie, nie, lepiej nie ryzykować
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cauliflower pisze: Trojek, raczej nie będziemy grać, chyba wolę Mistrzostwa Początkujących dzień później i Mastera za tydzień, a co za dużo battla to się potem w głowie przewraca, płacze się podczas bitew, przechodzi na odwyk, nie, nie, lepiej nie ryzykować
I żona z dziećmi czeka, trzeba choinkę obsadzić, do tego klasówka i majówka u babci - jasne jasne ale jak wymiękacie to co ja pocznę sam... jakby ktoś pytał jestem chętny