WRAJTY: Moje pierwsze figsy z GSu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sam bede niedlugo lepil swoje wrajty, ale pewnie nie osiagne tak dobrego efektu . Choc pare wzorow podlapalem. Swietne, respect!
Dobra - modele gotowe do malowania - przejechałem "super glutem" po tych wariatach, które się uginały - teraz już się nie uginają masa nie zmieniła tekstury więc jestem zadowolony, tyle tylko że radze takie rzeczy robić w jakimś w miarę czystym pomieszczeniu, bo mi się trochę kurzu poprzyczepiało - takie niteczki tu i ówdzie teraz wystają, na szczęście wrajtom nie szkodzi
Zastanawiam się jak malować - duchy mam zrobione na zielono, banshie na niebiesko, ja nie wiem, skłaniam się ku zieleniom jednak na zielonych zwykle stołach niebieski bardziej przykuwa wzrok... może są gdzieś na necie jakieś dobre do ukradzenia kolory?
powinno być 9 zdjęć, czasem znikają nie wiem czemu więc w razie czego zapraszam do galerii - link w pierwszym poście
aha - dziwna sprawa, jak zamoczyłem kawałek papieru toaletowego w kleju (żeby nadmiar wsiąkł) to gdy zasychał coś się zaczęło dymić, smród jak ja cie nie wiem, trzeba uważać (wiem że brzmi głupio ale poważnie tak miałem)
pzdr
Zastanawiam się jak malować - duchy mam zrobione na zielono, banshie na niebiesko, ja nie wiem, skłaniam się ku zieleniom jednak na zielonych zwykle stołach niebieski bardziej przykuwa wzrok... może są gdzieś na necie jakieś dobre do ukradzenia kolory?
powinno być 9 zdjęć, czasem znikają nie wiem czemu więc w razie czego zapraszam do galerii - link w pierwszym poście
aha - dziwna sprawa, jak zamoczyłem kawałek papieru toaletowego w kleju (żeby nadmiar wsiąkł) to gdy zasychał coś się zaczęło dymić, smród jak ja cie nie wiem, trzeba uważać (wiem że brzmi głupio ale poważnie tak miałem)
pzdr
-
- Chuck Norris
fajnie by się prezentowały odlane z przezroczystej żywicy
-
- Chuck Norris
kolorystyka zimna i mroczna bardzo mi się podoba jednak przez malowanie a głownie drybrush model stracił na wyglądzie , szata jest zalana i nie widać jej kształtów ... ale jak na model który sam ulepiłeś to bardzo fajnie wygląda
siup.
modele dopiero kończę malować, ten też jest nie skończony, trzonek kosy i kości do poprawki, ale chodziło mi tu o kolor bardziej
a drybrashu nie ma na szacie, jest za to kilka warstw glayzów i inków rożnych, wygląda kiepskawo narazie bo to był model próbny, kilka razy przemalowywany, postaram się wszystkich skończyć ładniej
może skończę chłopaków i banszete przez wekend
modele dopiero kończę malować, ten też jest nie skończony, trzonek kosy i kości do poprawki, ale chodziło mi tu o kolor bardziej
a drybrashu nie ma na szacie, jest za to kilka warstw glayzów i inków rożnych, wygląda kiepskawo narazie bo to był model próbny, kilka razy przemalowywany, postaram się wszystkich skończyć ładniej
może skończę chłopaków i banszete przez wekend
Podstaraj sie Supel , bo jak skopiesz w malowaniu takie fajne modele to manto dostaniesz
Nie chce oceniac poki co cche zobaczyc gotowy w 100% efekt z lepszymi zdjeciami
Nie chce oceniac poki co cche zobaczyc gotowy w 100% efekt z lepszymi zdjeciami
myslalem ze beda czarne ]:-< no ale nie wygladaja najgorzej w tych kolorach
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
modele świetne, ale malowanie jak na razie mnie nie przekonuje...
no cóż mam nadzieje że efekt końcowy malowania będzie pasował do tak fajnych figsów
no cóż mam nadzieje że efekt końcowy malowania będzie pasował do tak fajnych figsów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..