Bull Centaur BSB

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Jak dla mnie ten bullocentaur jest w deche. Po dodaniu rogów do hełmu itd. lepiej wygląda. Gratki pomysłu

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

zmaz insygnia na mlotku i znak krasnoludzki zamien na kule z kolcami - to kosmetycne zmiany i sie nie narobisz ;)

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

No to po kolei - to, że on nie pasuje do wizji chadecji by GW, spoko, nie ma problemu. Ale pasuje bo mojej - znaczy spaczone chaosem krasie, które są spaczone same w sobie, ale dalej noszą stare znaki i uzbrojenie. Stąd też taki a nie inny wygląd. Tak moim zdaniem powinien wyglądać krasnal, któremu nagle wyrosło "końskie zakończenie". :wink: A miecz... Miecz mi odpowiada i go nie wywalę, co do tarczy - wiem, że jej nie może używać, ale ona tutaj jest bardziej jako część zbroi (w domyśle Armour of Ghazrak, w końcu sporo jej musi być skoro daje save'a na 1+).

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Nie wiem czy wiesz ale ChD nie lubią Chaosu.To że tak wyglądaja nie jest oznaka spaczenia chaosem.Tacy sie po prostu urodzili:P

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

No to moi będą inni... :wink: A tak na serio, to nie wiedziałem. Zgodność z fluffem jest ostatnią rzeczą, która mnie obchodzi... :P

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Reyki pisze:Nie wiem czy wiesz ale ChD nie lubią Chaosu.To że tak wyglądaja nie jest oznaka spaczenia chaosem.Tacy sie po prostu urodzili:P
A mnie się właśnie wydaje, że nienawidzą chaosu, bo ich zmutował i są tacy jacy są, nie? :? Poza tym i tak pewnie w 7 edycji będziemy mieli zupełnie nowy fluff i połączą ich z demonami (jeśli w ogóle coś zrobią :wink: ) - tak głoszą ploty i book Ogrów i w sumie sporo w tym logiki. Po to tyle czasu nic z ChD nie robili, żeby teraz mało osób pamiętało prawdziwy fluff jak zaserwują zupełnie nowy i żeby stosunkowo mało ludzi pyszczyło na forach :wink: Po to wydali Hellcannona, żeby teraz sojusz z demonami i zbliżenie tym samym do Chaosu dla większości graczy wydawało się bardziej oczywiste... Ale spiskowe teorie tworzę :wink:

A figurka wspaniała, tylko z tego ogonka się od początku nabijam :lol: Mało byczy :wink:

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

No co, stary spiłowałem, a nowego nie chciało mi się rzeźbić. Miałem od konika imperialnego przykleić, ale stwierdziłem, że ta kita z łba jakiegoś orka będzie lepsza. :wink:

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Byczy byczek :). Mi sie bardzo podoba, fajnie wyglądają te jego naramienniki.

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Wypas super figurka!!
Bardzo mi się podoba :D
A jakiego dwarfa użyłeś jako tułów? Zwykłego warriora czy jakiegoś herosa?

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

necro jak zwykle w deche. nei wiem czego wy sie ludzie czepiacie zrobcie cos na podobnym poziomie to bedziecie mogli psioczyc. necro zrob caly oddzial

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Reyki pisze:Nie wiem czy wiesz ale ChD nie lubią Chaosu.To że tak wyglądaja nie jest oznaka spaczenia chaosem.Tacy sie po prostu urodzili:P
nie.... to wlasnie wynik spaczenia chaosem.. tylkodwarfy sa bardziej uodpowrnione na magie i dla tego nie maja op 2 glowy, macek zamiast rak itd...

a co do nielubienia chaosu to hellcannon i hashut jako demon raczej temu przecza ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Czapka czapka czapka!
I chaosdwarficka broda!
reszta w porządku

Dawi Ortodoks Zharr

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

thral92 pisze:nei wiem czego wy sie ludzie czepiacie zrobcie cos na podobnym poziomie to bedziecie mogli psioczyc. necro zrob caly oddzial
A czego Ty się czepiasz, większość z nas sama robi CHd więc możemy się wypowiadać, ....

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Necro pisze:Jak zostaną, to będzie pasował do reszty kraśków. A zastanawiam się przy nim czy nie dać mu jakichś rogów na hełm... :?
Wypadało by dać mu jakieś pożadne rogi np. od gorów :)
bo tak to wygląda jak jakis nawrocony centaur :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

wyglonda fajnie ];-> pomaluj prosze

ODPOWIEDZ