Bull Centaur BSB
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No to po kolei - to, że on nie pasuje do wizji chadecji by GW, spoko, nie ma problemu. Ale pasuje bo mojej - znaczy spaczone chaosem krasie, które są spaczone same w sobie, ale dalej noszą stare znaki i uzbrojenie. Stąd też taki a nie inny wygląd. Tak moim zdaniem powinien wyglądać krasnal, któremu nagle wyrosło "końskie zakończenie". A miecz... Miecz mi odpowiada i go nie wywalę, co do tarczy - wiem, że jej nie może używać, ale ona tutaj jest bardziej jako część zbroi (w domyśle Armour of Ghazrak, w końcu sporo jej musi być skoro daje save'a na 1+).
No to moi będą inni... A tak na serio, to nie wiedziałem. Zgodność z fluffem jest ostatnią rzeczą, która mnie obchodzi...
A mnie się właśnie wydaje, że nienawidzą chaosu, bo ich zmutował i są tacy jacy są, nie? Poza tym i tak pewnie w 7 edycji będziemy mieli zupełnie nowy fluff i połączą ich z demonami (jeśli w ogóle coś zrobią ) - tak głoszą ploty i book Ogrów i w sumie sporo w tym logiki. Po to tyle czasu nic z ChD nie robili, żeby teraz mało osób pamiętało prawdziwy fluff jak zaserwują zupełnie nowy i żeby stosunkowo mało ludzi pyszczyło na forach Po to wydali Hellcannona, żeby teraz sojusz z demonami i zbliżenie tym samym do Chaosu dla większości graczy wydawało się bardziej oczywiste... Ale spiskowe teorie tworzęReyki pisze:Nie wiem czy wiesz ale ChD nie lubią Chaosu.To że tak wyglądaja nie jest oznaka spaczenia chaosem.Tacy sie po prostu urodzili:P
A figurka wspaniała, tylko z tego ogonka się od początku nabijam Mało byczy
No co, stary spiłowałem, a nowego nie chciało mi się rzeźbić. Miałem od konika imperialnego przykleić, ale stwierdziłem, że ta kita z łba jakiegoś orka będzie lepsza.
Wypas super figurka!!
Bardzo mi się podoba
A jakiego dwarfa użyłeś jako tułów? Zwykłego warriora czy jakiegoś herosa?
Bardzo mi się podoba
A jakiego dwarfa użyłeś jako tułów? Zwykłego warriora czy jakiegoś herosa?
nie.... to wlasnie wynik spaczenia chaosem.. tylkodwarfy sa bardziej uodpowrnione na magie i dla tego nie maja op 2 glowy, macek zamiast rak itd...Reyki pisze:Nie wiem czy wiesz ale ChD nie lubią Chaosu.To że tak wyglądaja nie jest oznaka spaczenia chaosem.Tacy sie po prostu urodzili:P
a co do nielubienia chaosu to hellcannon i hashut jako demon raczej temu przecza
A czego Ty się czepiasz, większość z nas sama robi CHd więc możemy się wypowiadać, ....thral92 pisze:nei wiem czego wy sie ludzie czepiacie zrobcie cos na podobnym poziomie to bedziecie mogli psioczyc. necro zrob caly oddzial
wyglonda fajnie ];-> pomaluj prosze