HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA
Re: HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA
Nie róbcie scen. My się nagieliśmy i zwiększyliśmy limit i co nas spotkało - mamy na dzień dzisiejszy nieparzystą liczbę zgłoszonych. 12 team musi powstać. Duke, Niedbal, Trojek tylko mi nie mówcie, że nie zagracie na takim fajnym turnieju. Szukać mi czwartego.
I co z tym obcieciem malowania?
Przy mozliwej ilosci punktow z bitew do zdobycia rownej 66*
20 punktow za malowanie to jakis kosmos. 5 by bylo w sam raz. Tzn 7 by bylo w sam raz, ale nie ma jak podzielic. Wiec 5 - najblizsza sensowna liczba punktow za malowanie.
*bo 3*(51-29)=66
Przy mozliwej ilosci punktow z bitew do zdobycia rownej 66*
20 punktow za malowanie to jakis kosmos. 5 by bylo w sam raz. Tzn 7 by bylo w sam raz, ale nie ma jak podzielic. Wiec 5 - najblizsza sensowna liczba punktow za malowanie.
*bo 3*(51-29)=66
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
swieta_barbara pisze:Nie szuka ktos teamu do Duka? Akurat jest miejsce dla jeszcze jednej druzyny.
Moze Niedbal by sie skusil? I ze dwoch zjebkow z Nemezis?
Kotleta namówcie, on chciał grać bardzo kaosem
albo uniwersalnie na remis!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
Nie u nas. Grasz na czystym orkowym AB.
- swieta_barbara
- habydysz
Zmieniona zostala troche ocena malowania. Calej druzynie przyznawana bedzie pojedyncza premia za malowanie, ktora jest srednia arytmetyczna z malowania wszystkich armii danej druzyny. Przykladowo:
Debek ma 5, ja mam 0, Fisch ma 0, Kolata 3, w sumie (5+3)/4=2 punkty do wyniku druzyny.
Debek ma 5, ja mam 0, Fisch ma 0, Kolata 3, w sumie (5+3)/4=2 punkty do wyniku druzyny.
5+5+0+0 to bedzie ile punktow? robicie srednia i zaokraglacie do liczby calowitej? robicie entier z liczby? zostawiacie ulamek?swieta_barbara pisze:Zmieniona zostala troche ocena malowania. Calej druzynie przyznawana bedzie pojedyncza premia za malowanie, ktora jest srednia arytmetyczna z malowania wszystkich armii danej druzyny. Przykladowo:
Zgodnie z tym co napisał Kaleson 3 pkt dla drużyny.5+5+0+0 to bedzie ile punktow? robicie srednia i zaokraglacie do liczby calowitej? robicie entier z liczby? zostawiacie ulamek?
Wychodzi mało, ale to w sumie lokal i drużynówka więc umiejętności powinny odgrywać decydujące znaczenie. Z drugiej strony nawet taki minimalny bonus punktowy może zachęcić do wystawienia pomalowanych modeli. Proxy i spóźnienie w oddawaniu wyników będą za to "nagradzane" karniakami.
Przypominam, że parzysta liczba drużyn gwarantuje dobrą zabawę nam wszystkim. Więc jakby komuś przyszło do głowy by się nie pojawiać niech ma na uwadze że to psuje całą koncepcję tego turnieju. Tak więc apeluję o odrobinę odpowiedzialności. Celowo długo czekaliśmy z przyjmowaniem zgłoszeń i molestowaliśmy Duka by zebrał ekipę.
Do zobaczenia w sobotę mam nadzieję że ze wszystkimi zgłoszonymi teamami. Pozdrawiam.
- morgan10005
- Falubaz
Zróbcie średnią geometryczną- ktoś ma 0 to cała drużyna będzie miała 0
- swieta_barbara
- habydysz
Ze skladu Kultu wylecial lith i Bartys, wiec moze do nich sie odezwij dziop.
Jak rozumiem, wszystkie pozostale druzyny nie dadza ciala i sie grzecznie stawia na turnieju???
Jak rozumiem, wszystkie pozostale druzyny nie dadza ciala i sie grzecznie stawia na turnieju???