Kultowy turniej dla początkujących
Re: Kultowy turniej dla początkujących
Spróbuję wypchnąć młodszego brata, bo malował dniami i nocami, a nie chce się z figsami pokazać. Jutro z rana zmuszę go żeby się zdeklarował.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie wolno dublować jednostek. Wyjatek: Wolno zdublować jeden core.
jak to sie ma do czegoś typu RBT, rydwan gobliński??
wolno czy nie wolno??
i czy jeżeli mamy dwa razy clanrats, to czy mozemy meic 2 razy ratling??
ratling to osobna jednostka, czy wlicza sie w clanraty??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Wcześniej już pytałem o bolce - chodzi o to że jak masz2/slot to nie zdublowana jednostkaCauliflower pisze:Nie wolno dublować jednostek. Wyjatek: Wolno zdublować jeden core.
wolno czy nie wolno??

Wcześniej już pytałem o bolce - chodzi o to że jak masz2/slot to nie zdublowana jednostkaCauliflower pisze:Nie wolno dublować jednostek. Wyjatek: Wolno zdublować jeden core.
wolno czy nie wolno??

I takie pytanie.... rydwan jak mam na nim 3 łuki to liczy się jako jednostka strzelająca...??
świetnie, sam też przyjdź (jak coś to nie będzie tam tylko początkujących graczy)Francesco pisze:Spróbuję wypchnąć młodszego brata, bo malował dniami i nocami, a nie chce się z figsami pokazać. Jutro z rana zmuszę go żeby się zdeklarował.
Kalafior: weapon teamy są częścią unitów przy których są wykupowane.
Co do dublowania nie wolno poza jedną jednostką core zdublować slotu a nie jednostki.
Trojek: tak rydwan jako że ma 3 łuki również jest jednostką strzelającą.
A ratling to upgrade, nie slot. Możesz brać 2 razy.
Tylko że to zajmuje Ci oba oddziały strzelające.
Ciekaw jestem czy wszystkie skaveńskie rozpiski bedą identyczne
Obstawiam że przynajmniej w zakresie hero + core...
Tylko że to zajmuje Ci oba oddziały strzelające.
Ciekaw jestem czy wszystkie skaveńskie rozpiski bedą identyczne

Obstawiam że przynajmniej w zakresie hero + core...
"Przyszliśmy po prośbie-prośbie... daj nam trochę sera... od biedy może być spaczeń..."
Nie złapałem go rano ale niedługo wróci ze szkoły.Bartys pisze:świetnie, sam też przyjdź (jak coś to nie będzie tam tylko początkujących graczy)Francesco pisze:Spróbuję wypchnąć młodszego brata, bo malował dniami i nocami, a nie chce się z figsami pokazać. Jutro z rana zmuszę go żeby się zdeklarował.
Ze mną jest inny problem - w żadnym wypadku nie uważam się za kogoś więcej niż amatora ale po prostu nie mam armii. Jest tak syfiasta, że nie mogę na nią patrzeć. Czekam na figurki wargames factory w skali 28mm i wtedy zacznę grać pełną parą. No i maturę muszę zdać za miesiąc

Mam pytanie: na tym turnieju nie ma hobbystycznych ocen armii? (malowanie, proksy...) Jeśli tak, to
Do zobaczenia jutro
Szkoda tylko, że to jest akurat ten weekend ze zmianą czasu, będzie trzeba wcześniej wstać :/
Francesco, chwyć czarny spray i jedziesz po całości. A jak przyjdziesz na turniej jako gracz, to i brat pewnie się ucieszy.Francesco pisze: po prostu nie mam armii. Jest tak syfiasta, że nie mogę na nią patrzeć.
Do zobaczenia jutro

To ja tak dla przypomnienia:
dzisiejszej nocy następuje zmiana czasu z zimowego na letni - zegarki będą przestawiane z godziny 2 na 3, czyli jedna godzina w przód. Co za tym idzie, śpimy godzinę krócej - proszę to uwzględnić wybierając się na turniej w niedzielę
pozdrawiam
dzisiejszej nocy następuje zmiana czasu z zimowego na letni - zegarki będą przestawiane z godziny 2 na 3, czyli jedna godzina w przód. Co za tym idzie, śpimy godzinę krócej - proszę to uwzględnić wybierając się na turniej w niedzielę

pozdrawiam

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie bierz tego do siebie, to Kult! 

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Ja nie biorę tego do siebie, po prostu zastanawiam się czy mam nastawiać budzik na godzinę 8 rano (no niby na dziewątą ale przestawienie czasu....), bo jeżeli chodzi o sporty ekstremalne to już wolę oglądać naszą wspaniałą reprezentacje "fantasy piłka nożna" na czas, niż wstawać ranoCauliflower pisze:Nie bierz tego do siebie, to Kult!

- Offspringman
- Kretozord
po prostu wpadnij. raczej nie będzie problemów