Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Zrobione1258 Jacek Xet Grotha High Elves
Proszę o zmianę armii na Dark Elves
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
1575 Kamil Necromanter Matczak Bretonnia
Proszę o zmianę armii na skaven
Proszę o zmianę armii na skaven
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
ID 2900 Yuby prosiłbym o dopisanie mi klubu MSWiA
Prosze o zmiane w rankingu i profilu mojej osoby.
Mianowicie w rankingu ogólnym widnieje 2-krotnie i prosze o połączenie obu profili, gdyż przez to na turniejach jak nie podam ID to wpisują na błędnym i nie mam dopisanych wszystkich turniejów.
Prawidłowy wygląd mego opisu:
ID: 2932
Imie: Łukasz
Nick: Śmiechu
Nazwisko: Śmiechowski
Armia: Vampire Counts
Klub: MSWiA
Miasto: Stare Babice
email: smiechu-whg@wp.pl
Zgóry dziękuje.
Pozdro.
Mianowicie w rankingu ogólnym widnieje 2-krotnie i prosze o połączenie obu profili, gdyż przez to na turniejach jak nie podam ID to wpisują na błędnym i nie mam dopisanych wszystkich turniejów.
Zgóry dziękuje.
Pozdro.
Smiechu pisze:Prosze o zmiane w rankingu i profilu mojej osoby.
Zgóry dziękuje.
Pozdro.
Kolego, a mógłbyś łaskawie podać też 2 id ? Bo jakoś ciebie w bazie 2 razy nie widzę....
W bazie mnie nie ma, ale jestem w rankingu generalnym 2 krotnie.
Do głównego profilu nie mam dodanego turnieju.
Miejsca w rankigu na ktorych wystepuje to:
-478
-894
usunac ten z jednym meczem (mecz dodac do tego prawidlowego z id:2932) i zrobić poprawki tak jak napisalem post wyzej.
Dziekuje i pozdrawiam.
Do głównego profilu nie mam dodanego turnieju.
Miejsca w rankigu na ktorych wystepuje to:
-478
-894
usunac ten z jednym meczem (mecz dodac do tego prawidlowego z id:2932) i zrobić poprawki tak jak napisalem post wyzej.
Dziekuje i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2009, o 21:56 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie powyżej zrobione.
Doszły wyniki ze skillmakera ?, wysyłałem w czwartek, a patrze ze aktualka jest z niedzieli i nie ma ich uwzglednionych.
Gdzie się podział ranking 2008/2009 ?? Nie ma ani na stronie ani w archiwalnych. Druga sprawa - czemu w rankingach archiwalnych są armie, którymi gracze grają teraz, a nie wtedy ?? Taki drobiazg, ale w oczy kole.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Mam pytanie dlaczego turniej w Toruniu 2009-02-08 Audaces fortuna iuvat , ma napisane zaliczony w terminie , wyniki zostaly wyslane , a jak sie na niego klika to wyskakuje pustka...
http://www.adeon.livenet.pl/tournament_ ... php?id=559
http://www.adeon.livenet.pl/tournament_ ... php?id=559
Jaki ostateczny ranking ? To nie działa tak, że są teraz 2 tygodnie na przysłanie wyników np. z turniejów z 4 czy 5 kwietnia. Sezon się skończył więc góra 3-4 dni. W regulaminie jest to ujęte.
Ranking najlepiej powinien być już, ale z racji tego, że muszą to koledzy przecież wrzucić to myślę, że po świętach to realny termin.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji byśmy nie mieli kapitana reprezentacji z początkiem maja Tak to było pomyślane i trzeba szybko skład wyłonić.
Ranking najlepiej powinien być już, ale z racji tego, że muszą to koledzy przecież wrzucić to myślę, że po świętach to realny termin.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji byśmy nie mieli kapitana reprezentacji z początkiem maja Tak to było pomyślane i trzeba szybko skład wyłonić.
Draconis - FOR EVER !!!
ja osobiscie planuje wyjazd dluzszy na przelomie kwietnia i maja i nie chcialbym przegapic glosowania, stad oczekuje wyznaczenia jakichs wiazacych terminow przez moderatorow LL
takie hipotetyczne pytanie.. co jesli bedzie utrzymywala sie patowa sytuacja i remis 10-10... ?
takie hipotetyczne pytanie.. co jesli bedzie utrzymywala sie patowa sytuacja i remis 10-10... ?
To kapitula ligi zadecyduje (taka luzna propozycja
Scimitar , ale ty sie grozny Tygrysku zrobiles
Glosowanie bedzie wtedy kiedy beda kandydaci to po pierwsze , a po drugie bedzie oficjalny ranking koncowy wisial na stronie.
Scimitar , ale ty sie grozny Tygrysku zrobiles
Glosowanie bedzie wtedy kiedy beda kandydaci to po pierwsze , a po drugie bedzie oficjalny ranking koncowy wisial na stronie.
Wtedy patowi kapitanowie na najbliższym masterze będą kręcić się za jaja kto wyrgra, zostaje kapitanem ale może wybrać tylko 5 osóbthurion pisze:takie hipotetyczne pytanie.. co jesli bedzie utrzymywala sie patowa sytuacja i remis 10-10... ?
A pozostała 3 weszłaby po konkursie na prawdziwego meżczyzne - szklanka wódki i 10 przysiadów, minuta przerwy, szklanka wódki i 10 przysiadów, minuta przerwy... i mamy zwycięzce
pozdraiwam
Furion