Jestem przekonany, że w jednej armii też istnieje limit max dwóch takich samych speciali i najprawdopodobniej limit dwóch takich samych rare - ostateczne decyzje w tej materii i tak zależą od Darka i na 4 klopy i 3 organy pewnie się nie zgodzi.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jakie Rare, Special?! Toż to Inkwizycja jest! To Ty już lepiej nie przyjeżdżaj.Gogol pisze:Jakie są zasady wystawienia 1 armii ?
Tzn ile max slotów specjal, rare, hero/lord i ile corów trzeba ? Aaaa ! i jeszcze czy 1 armia na 4444 też może miec max 2 specjale tego samego typu czy więcej ?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
ech cenzery to już przeszłość a mój udział znów stoi pod znakiem zapytania, potrzeba mi pilnie byle jakiego cora do demonów, najlepiej demonetki, mogą być kornowcy, nawet nurglaki, byle nie horrory, ludzie błagam, ja tu usycham...Supeł pisze:Wasze potrzeby są niczym przy moich...
Mi brakuje aż 5 cenzerów, oddał bym za nich wszystko...
Błagam zlitujcie się, to mój pierwszy turniej i mama mi pozwoliła jechać samemu...
to zapisz mnie, ja moge pomocHolan pisze:Witam.
Wszystkich zainteresowanych noszeniem stołów zapraszam w piątek na 20.![]()
Tak jak i w zeszłym roku, osoby które będą pomagały w noszeniu stołów w piątek i w niedzielę po turnieju dostaną zwrot wejściówki na turniej. Potrzebujemy około 6-8 osób.
Zainteresowanych proszę o potwierdzenie się na priva.
Co do zgłoszeń, to wkrótce wrzucimy listę. Nie zrobiliśmy tego jeszcze, bo dopiero teraz posypały się zgłoszenia, jak zwykle na ostatnią chwilę![]()
Pozdrawiam
Holan