Sztandarowy minas tirith [wip. up. 07/04.09 godz. 20.45]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Sztandarowy minas tirith [wip. up. 07/04.09 godz. 20.45]

Post autor: Siasek »

taki o wip. na sprzedaz pan.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2009, o 19:45 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paczek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Paczek »

Zbroja niszczy :)
Za to twarz mam nadzieje ze nie skonczona bo dosc dziwnie to wyglada, nie wiedziałem ze z tak malego modelu mozna az tyle wyciagnac.

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

zbroja rewelacyjna! =D> natomiast twarz wygląda jakby się golił w biegu :wink:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

troche za bardzo foty zmniejszylem... :oops: ale ja kcos wiecej machne to dam wieksze i lepsze ;)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Zgryd
Wałkarz

Post autor: Zgryd »

Absolutne mistrzostwo! Jeżeli pomalujesz tak cały model, to nie wiem, czy nie będzie najbardziej jak dotąd udanym. A z twarzy chyba za dużo się w tym modelu wyciągnąć nie da...

Pozdrawiam Zgryd

ajpinus
Chuck Norris

Post autor: ajpinus »

A co w tym mistrzowskiego?? Zbroja udana i tyle, ale zeby sie tak zachwycac ??
Dokoncz wszystko lacznie z podstawka i bedzie gitarka, tylko nie popadaj w samozachwyt bo dzielo sztuki to to napewno nie jest. pozdro

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

my sie jeszcze nie znamy, prawda? ;)
heh... widze ze kadra sie zmienia na forum :lol2:

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

Miłe dla oka jednak odblaski są dziwnie porozrzucane , raz odbija się w tą potem w tamtą , odblask np przy sztandarze powinien byc w cieniu a lewa strona blaszek powinna mieć odbicie zgodnie z resztą refleksów , kolejna sprawa to za mały kontrast całość jest tak ciemna ze nie widać tak na prawdę powierzchni która odbija może jak reszta zostanie pomalowana to nabierze wyrazu jak na razie to wygląda na całkiem miły nmm ale bez rewelacji

ps boli mnie że troszkę sprawia wrażenie pomalowanego "pod zdjęcie" , i ze nie będzie się tak prezentował jak teraz pokaz plis bliższe fotki najlepiej bez zmniejszania szerokość 1024 spokojnie możesz zostawić przy zmniejszaniu

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Fiu fiu... =D>

Czekam na finisz!
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Póki co okej :) Co do rozłożenia światła to się nie wypowiem ,bo sam nie umiem ... :mrgreen: U mnie też pada z różnych dziwnych miejsc ;)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

modelu nie lubie ( zresztą jak wszystkich innych do LOTRa), ale jeśli chodzi o zbroje to wyszła ci bardzo dobrze, twarz za ciemna ale daje rade.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

VegaMStudio pisze:Miłe dla oka jednak odblaski są dziwnie porozrzucane , raz odbija się w tą potem w tamtą , odblask np przy sztandarze powinien byc w cieniu a lewa strona blaszek powinna mieć odbicie zgodnie z resztą refleksów , kolejna sprawa to za mały kontrast całość jest tak ciemna ze nie widać tak na prawdę powierzchni która odbija może jak reszta zostanie pomalowana to nabierze wyrazu jak na razie to wygląda na całkiem miły nmm ale bez rewelacji

ps boli mnie że troszkę sprawia wrażenie pomalowanego "pod zdjęcie" , i ze nie będzie się tak prezentował jak teraz pokaz plis bliższe fotki najlepiej bez zmniejszania szerokość 1024 spokojnie możesz zostawić przy zmniejszaniu
Vega, jak naj baardziej zdajo sobie sprawe z tego ze nie jest to najwyzszy poziom ;) i taki tez nie miał być, maluje go zeby raczej odrdzewić łape a przy okazji zeby wpadło pare grosza. a i na GD co s bede malował, wiec wtedy postaram sie pokazać dobry nnm ;)

co do "pod zdjeci"
Ty wiesz jaki ten model jest mały? jest bardzo trudną rzeczą cokolwiek z niego wycisnąć. a po za tym i tak mysle ze na zywo ładniej to wygląda niz na focie. fotograf ze mnie marny ;)

pozdrawiam
buziaczki dla dziewcząt :*

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

taki malowanie nie pasuje do tej figurki ]:->
raz dwa drybrushnij i klopot z glowy
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Mongrim
Mudżahedin

Post autor: Mongrim »

Mimo, że to WiP to ja już jestem pewien, że to jedna z najładniejszych figurek do Lotra jakie w życiu widziałem. Modele są dosyć niedokłądne i małe są to trudno się je maluje, ale wyszło naprawdę fajnie. Czekam na dalsze etapy :) zwłaszcza na sztandar
Poza tym wiesz kiedy co malować :D teraz jest ta fala z WotR'em to kupca znajdziesz z pewnością :)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

domazałem pare pierdol, i zrobilem lepse fotki.
co do kupca... to hm... mam takiego stałego jednego ;) poki co nie musze szukać

pzodrawiam

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

nie no zdecydowanie to bedzie jedna z lepszych figurek jakie da sie z lotra wyciagnac ]:-> czekamy na efekt koncowy
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

aj aj aj, myk myk myk i do przodu!

uwolnijsmy sałate od gleby!
uwolnijmy glebe od robactwa!

to tyle odemnie.

no dobra, tu minas tirith, od przodu prawie skonczony. (zostało tylko ostrze na sztandarze)
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ