Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- Kedziorson
- Masakrator
Re: Pare noobowskich pytań.
używająć fista jako tarczy w CC zyskujemy bonus +2arm. SV ? jako hand weapon i shield?
tak mowia uscislenia sedziowskie ... generalnie w według AB nie ...
Najpierw rzucasz artyleryjką na ilość strzałów, potem sprawdzasz normalnie ile z nich trafiło a ile zraniło.
Co do trafienia są modyfikacje jeśli dobrze pamiętam brak kary za multipla i strzał po ruchu.
Jeśli grasz bez balansing patcha to musisz potem poświęcić turę na przeładowanie.
nie pominąłem czegoś?
Co do trafienia są modyfikacje jeśli dobrze pamiętam brak kary za multipla i strzał po ruchu.
Jeśli grasz bez balansing patcha to musisz potem poświęcić turę na przeładowanie.
nie pominąłem czegoś?
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
jeszcze nie ma kary za daleki zasięg, trafienia mają siłe 4 z -1 do sava, na missfirze dostajesz d6 z siła 4
jedna na model. jeśli dobrze ci pójdzie to mając 3 leadbelcherów rzucisz dwa razy misfire i zadasz sobie 11 hitów i w ostateczności zostanie Ci jeden ogr na jednej ranie - kilka razy mi się zdarzyło
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
wystawiając na 2 turniejach trójeczki leadów czyli w 6 bitwach zdarzyła mi się ta sama sytuacja co opisał Jose z 2 razy więc teraz to tylko dwójeczki leadów mam
-
- Warzywo
Mam takie pytanko. Przymierzam się do zakupu batalionu Ogrów, i zastanawiam się czy dwóch bulsów da się skonwertować na butcherów, a pozostałych czterech byczków na irongutsów
Oczywiście że się da
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
ale jeżeli chcesz kupić na starcie batalion i zamienić bulle na inne jednostki to nie złożysz poprawnej rozpy w żaden sposób bo musi być przynajmniej jeden oddział bullsów i bedziesz musiał pozniej dokupić bulli :p
-
- Warzywo
jestem jeszcze w trakcie przebijania przez army book.
Ale wydawało mi sie że ironi to też core unit i nie będę musiał brać bulsów?
Ale wydawało mi sie że ironi to też core unit i nie będę musiał brać bulsów?
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
tylko, że bullsy są 1+, więc musisz miec ich chociaż jednych w każdej rozpisce
putoa alasti avantoon!
forum zamarło, więc zapytam
http://www.monolith-icon.eu/sklep/index ... rod_id=721
czy to jest bull rhinox (ten najwiekszy)?
http://www.monolith-icon.eu/sklep/index ... rod_id=721
czy to jest bull rhinox (ten najwiekszy)?
Mam pytanie tego typu ponieważ mam zamiar rozpocząć przygodę z nowiutka armia ogrów czy trudno skonwertować bulsow na butcherow a jak tak robiliście podajcie jakieś pomysły mam tylko grenn stufa wiec zakres możliwości raczej ograniczony bitsy jakie będę posiadał to co z batalionu
A co do tej armii zbudowanej na tzeneszowcow to wygląda obłędnie normalnie pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to Smurfy
A co do tej armii zbudowanej na tzeneszowcow to wygląda obłędnie normalnie pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to Smurfy
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2009, o 21:12 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lecz nie wiedzą o tym ludzie,
Że najgorzej w życiu to,
To samotnym być, to samotnym być"
Że najgorzej w życiu to,
To samotnym być, to samotnym być"