Kultowy turniej dla początkujących

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Re: Kultowy turniej dla początkujących

Post autor: Offspringman »

Manfred miał pecha po prostu :wink: cału urok tej gry.
moze i plagusy są powolne, ale wytrzymałe. ponadto nie można było heralda khorna wystawić, a jakoś slaanesha nie chciałem.
na te punkty nic nie rusza takiego klocuszka. na większe punkty nurgla jeszcze nie wystawiałem :wink:

Yuby
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Yuby »

Wszyscy wiedzą, że Manfred miał zajebistego pecha w starciu piesków na nocniki!!! Statystycznie powinien walkę bez problemu wygrać.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Statystycznie to ja na miejscu Manfreda na najblizszym singlowym turnieju wyzwałbym Cie na pojedynek, by chodz odrobine zmniejszyć swoje bolesci po takiej przegranej :D:D

Tylko powstaje ryzyko, że znou może mieć pecha i znowu dostać czape od Goblinów - a to już byłby totalny wstyd:
DoCh vs O&G
0:20

hehe

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

dajcie spokój :D
do gobo mam traume wogóle :P
jednen z moich 1 turnieji, parówa, 1 bitwa Dyd skaveny + gobo :)
kolejny turniej, 1 bitwa Dyd + Trojek skaveny + gobo :D
ostatnio jak grałem imperium to zawsze trafiałem o&g na 6 bolcach i doom diverach :D
teraz dostałem demonami maske od goblinów

boje sie tej armi jest przegięta i wogóle :mrgreen:

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Manfred to żeś mnie teraz rozbroił konkretnie.
Przecie w tej armii nie ma przegięć: tam tylko trzeba sporo myśleć żeby mieć remis z przeciwnikiem, a jak ma sie zarąbiste szczęście to i wygrać walke.
A demonami - nie musisz sie zbytnio starać by wygrać, a już napewno z O&G

One sie ciebie boją i jeszcze Ci po piz... dają :D:D:D:D

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

plagusy... są naprawdę twarde.... ale obawiam się, że swordmasterzy to rozkręcą prędzej czy później... a jak byś trafił na standardowy skład BK Żyrafa z bannerem dającym flaming ataki... to też dadzą radę.

ODPOWIEDZ