I co dalej..
Moderator: Yudokuno
I co dalej..
Zaczynam zbierac DE. Narazie mam :
5 Cold One Knights
10 warriorów
6 kuszników
3 widma
Dark Elf Supreme Sorceress
10 Executioners
Dark Elf Assassin
I co dalej?? Co jeszce dokupic tak do 2500 pk???
5 Cold One Knights
10 warriorów
6 kuszników
3 widma
Dark Elf Supreme Sorceress
10 Executioners
Dark Elf Assassin
I co dalej?? Co jeszce dokupic tak do 2500 pk???
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Pomijając że niezbyt lubie harpie to ,,dlaczemu'' akurat one?? Przyokazji , primo - dzięki ,secundo - nie moglem sie oprzec Egzeką ;]
Smok?? Nieeeee ... drogi !! Ale jeśli jest dobry przeciwko krasnalą to powiedzmy że zainwestuje
Smok?? Nieeeee ... drogi !! Ale jeśli jest dobry przeciwko krasnalą to powiedzmy że zainwestuje
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Andronicus
- Chuck Norris
Harpie, ponieważ to bardzo przydatna jednostka. Raz je wystawisz a sam się przekonasz że ciężko się bez nich obyć. Przede wszystkim są szybkie, mogą spowalniać przeciwnika, zajmować ćwiartki, osłaniać przed ostrzałem ważniejsze jednostki i sarżować na wrogie machiny a czasem nawet na jakichś strzelaczy przeciwnika. Co do exeków to niestety nie wymiatają, choć faktycznie trudno się oprzeć takim modelom (sam mam regiment 20 choć nie często nimi gram )
sadze ze przynajmniej 2 bolce i jeszcze jedna czarodziejkę conajmniej;)
skoro robisz to tylko na krasie to po co w ogole magia?
- Andronicus
- Chuck Norris
Na razie dokup przede wszystkim to co napisał Jankiel, bo są to jednostki, które przydają się zawsze. Pograj trochę na mniejsze punkty (1000-1500) a jak już się trochę ograsz, wyczujesz swoją armię, sam będziesz wiedział najlepiej czego ci potrzeba. Zanim wydasz kasę, pograj trochę na proxach-pewne jednostki w praniu mogą okazać się inne niż na papierze... I najważniejsza zasada, która kłóci się trochę z tym co napisałem powyżej: kupuj figsy, które Ci się podobają. Edycje i zasady się zmieniają a modele pozostają.
Biorąc pod uwage piękno tych modeli to nie brałbym pod uwage ich kupienia nawet gdyby były dostepne;) jest dosc ładniejszych sposobow zeby sobie poradzić;)
Graj na proxach i sprawdź co jest dobre i czym Ci sie dobrze gra.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
A co nie pozwala Ci grac na proxach? Moja rada - zmień kumpla
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...