Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Pytania krótkobrodego
Aha dzięki 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Supeł pisze:grejt wepona

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
no pewnieSupeł pisze:łord sejw tez cię śmieszy?

madżik misil też

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Majom do orkóf pszeciesz... ^^ 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Też mi się zdaje, że można jej użyć, ale nie jestem pewien na 100%...
To mam jeszcze jedno pytanie… Jeśli mamy na maszynie jakąkolwiek runę jednorazowego użytku(i tylko taką runę) i ją zużyjemy, to maszyna w kolejnych turach nadal ma magiczne ataki
No i co za tym idzie czy runa jednorazowa (nie odpalona) daje magiczne ataki maszynie... W obu wypadkach wydaje mi się że tak, ale też nie jestem pewien 
To mam jeszcze jedno pytanie… Jeśli mamy na maszynie jakąkolwiek runę jednorazowego użytku(i tylko taką runę) i ją zużyjemy, to maszyna w kolejnych turach nadal ma magiczne ataki

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
1 - organki biją z S5 i mają -3 As... nic więcej nie sumujesz, to już jest ostateczny modyfikator As.pniewiak pisze:Sugerując się zasadą, że kto pyta nie błądzi chciałbym zadać dwa pytania:
1) Organki mają -3 do AS i strzelają z S 5. Czy te premie się kumulują i wychodzi -5 do AS?
2) W trakcie walki wręcz postać posiadająca S 4 obniża o 1 AS celu po trafieniu?
2 - S4 obniża As o 1, S5 o 2 itd...
Czy do Slayerów może dołączyć inny bohater poza Slayerem?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...