Kandydaci na Kapitana reprezentacji Polski
Moderator: swieta_barbara
Kandydaci na Kapitana reprezentacji Polski
Witam.
Chciałbym zgłosić kandydaturę na Kapitana, Robert "Robson" Mrozek. Nie mam głosu na LL, ale jestem w top20, więc napiszę tutaj.
pozdrawiam
Furion
Chciałbym zgłosić kandydaturę na Kapitana, Robert "Robson" Mrozek. Nie mam głosu na LL, ale jestem w top20, więc napiszę tutaj.
pozdrawiam
Furion
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2009, o 13:11 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
Wpisujcie tez tutaj bede aktualizowal zerkajac tutaj liste na LL.
- swieta_barbara
- habydysz
Mrożek
:D
Ja zglosze Karabina. Konrad Dmowski - jedyny realny kandydat moim zdaniem. Uczciwy, serce na dloni, nie skompromitowany zadnym ukladem. Jestem przekonany, ze jest najbardziej kompetentna osoba do wyznaczenia reprezentacji.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja zglosze Karabina. Konrad Dmowski - jedyny realny kandydat moim zdaniem. Uczciwy, serce na dloni, nie skompromitowany zadnym ukladem. Jestem przekonany, ze jest najbardziej kompetentna osoba do wyznaczenia reprezentacji.
Jasny gwint, zgłosiłem nie tą osobę co trzeba ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A tak na serio - nie wiedziałem. Już poprawiam, przepraszam za literówkę - było to nie intencjalne.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A tak na serio - nie wiedziałem. Już poprawiam, przepraszam za literówkę - było to nie intencjalne.
Coś czuję ze niedługo bedzie moj nick w czyimś podpisiethurion pisze:ja zgłaszam Młodego, jest chętny
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Mudżahedin
Ja zglaszam Malala i Darka Polita
. Malala bo jest najlepszy we Wrocku i prawdopodobnie wygral lige a Darka bo tez kiedys wygral lige (i to nie raz) i w dodatku jak on byl kapitanem to wygralismy ETC
. Nie ma nigdzie napisane, ze nie mozna zgalszac dwoch prawda??
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nie wiem chlopaki, moze wam to daje jakas dziwna satysfakcje, ale chyba jak ktos chce zostac kapitanem to sam powinien potrafic to napisac...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Można samemu, ale sytuacja gdy ktoś Cię zgłasza ma więcej klasy. Jeżeli zainteresowani się zgadzają to w czym problem ?Gobos pisze:nie wiem chlopaki, moze wam to daje jakas dziwna satysfakcje, ale chyba jak ktos chce zostac kapitanem to sam powinien potrafic to napisac...
Popieram tych kandydatów, których zgłosił Skwara. Imo na chwilę obecną nie ma lepszego gracza niż Malal i nie ma brutalniej i bezwzględniej dążącej do zwycięstwa osoby niż Darek.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No to mi pojehałeś - nie wiem czy się nie obrazićJankiel pisze:Popieram tych kandydatów, których zgłosił Skwara. Imo na chwilę obecną nie ma lepszego gracza niż Malal i nie ma brutalniej i bezwzględniej dążącej do zwycięstwa osoby niż Darek.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ja startować napewno nie będę i pewnie zagłosuje sam na Malala - w końcu wygrał Ligę i mu się to należy.
Witam wszystkich,
dziękuje Ziomo że mnie zgłosiłeś jako kandydata, ale chce wycofać moją kandydaturę.
Kapitan powinien mieć ładnie pomalowaną armię, a ja do tych nie należe![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Uważam, że zwycięzca Ligi powinien wygrać, a nigdy tego nie osiągnąłem.
Dziękuje za uwage![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
p s Poza tym nie zniósłbym psychicznie przegranej
:D:D
dziękuje Ziomo że mnie zgłosiłeś jako kandydata, ale chce wycofać moją kandydaturę.
Kapitan powinien mieć ładnie pomalowaną armię, a ja do tych nie należe
Uważam, że zwycięzca Ligi powinien wygrać, a nigdy tego nie osiągnąłem.
Dziękuje za uwage
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
p s Poza tym nie zniósłbym psychicznie przegranej
Jack Skwarrow pisze:Kiedy rusza glosowanie??
+1
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)