DE by Xet ( 10.05 Duża aktualizacja )
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: DE by Xet ( 10.04 aktualizacja - Cold One Knights )
Nie pomalowałem tylko sztandaru. Trwają nad nim prace. Jakieś dodatki na podstawki będę robił na samym końcu na całej armii łącznie.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009, o 13:23 przez Xet, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
podoba mi kolorystycznie to wszystko, jest schludnie, oryginalnie, brawo
Jedynie co to te podstawki bym ciemniejsze zrobił, tak jak mówił Vega.
Jedynie co to te podstawki bym ciemniejsze zrobił, tak jak mówił Vega.
jak zwykle czysto schludnie ale kolory zle ]:->
te jaszczury wygladaja zawsze swietnie i tak poprostu genialne modele
te jaszczury wygladaja zawsze swietnie i tak poprostu genialne modele
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Cała skała jest wypełniona ciężarkami wędkarskimi i zalana poxipolem. Nie ma szans żeby się przewróciłPretor pisze:prace fajne, choć kolory tak średniawo do DE pasują... jakby może nie były takie czyste
no i pytanie: jak ze stabilnością smoczyska? robiłeś coś specjalnego w podstawce żeby nie leciał na pysk?
- Andronicus
- Chuck Norris
Nie no od początku profanujesz klimat DE ale brodaty dziad zamiast ponętnej czarodziejki to już lekka przesada . Tak na poważnie to bardzo fajnie się to prezentuje. Czysta schludna armia, walczyć z czymś takim to przyjemność
Myślę, że skończony, nie mam tyle czasu żeby nad wszystkim siedzieć tyle ile bym chciał. Musze malować opytymalnie jak chcę na mastera blastera skończyć
Malowanie czerwonego to przejscie od scrab red do blood red. Czarny podklad > scrab red na całość > jakieś 3 warstwy przejsciowych kolorów ( mieszanka scrab red i blood red )> wykończenie blood red.
Biały to : czarny podklad > codex grey > fortress grey > 3 warstwy fortress grey z białym ( coraz wiećej białego za każdym razem, ale nie do samego białego )
Skóra mogła by być bardziej wyciągnieta zgadzam się. Tylko 3 warstwy są na niej, ale chciałem żeby była taka bardziej blada.
Malowanie czerwonego to przejscie od scrab red do blood red. Czarny podklad > scrab red na całość > jakieś 3 warstwy przejsciowych kolorów ( mieszanka scrab red i blood red )> wykończenie blood red.
Biały to : czarny podklad > codex grey > fortress grey > 3 warstwy fortress grey z białym ( coraz wiećej białego za każdym razem, ale nie do samego białego )
Skóra mogła by być bardziej wyciągnieta zgadzam się. Tylko 3 warstwy są na niej, ale chciałem żeby była taka bardziej blada.
Ten sam patent stosuje .Xet pisze:Cała skała jest wypełniona ciężarkami wędkarskimi i zalana poxipolem. Nie ma szans żeby się przewróciłPretor pisze:prace fajne, choć kolory tak średniawo do DE pasują... jakby może nie były takie czyste
no i pytanie: jak ze stabilnością smoczyska? robiłeś coś specjalnego w podstawce żeby nie leciał na pysk?
Bardzo ładnie pomalowana armia Może zrobił byś jakięś zdjęcie rodzinne
Na zdjęciu ze smokiem w tle widać skąd wziołeś pomysł na kolorystyke armii
Na zdjęciu ze smokiem w tle widać skąd wziołeś pomysł na kolorystyke armii
Daaawno nic nie akutalizowałem ,ale to nie znaczy że nic nie malowałem Jest tego sporo. Zdjęcia obssysają jak zawsze, prześwietlone (szczególnie podstawki ) itp. ale co zrobić.
Bolce
DR takie na szybko.
Hydra
Harpie 1
Harpie 2
Czarodziejka
Do pomalowania zostały Coki, Dr, 5 harpi i koniec
Bolce
DR takie na szybko.
Hydra
Harpie 1
Harpie 2
Czarodziejka
Do pomalowania zostały Coki, Dr, 5 harpi i koniec
ładnie pięknie tylko 2 konstruktywne uwagi co do DR
- Linia pomiędzy częściami konika - Trochę GSu przed malowaniem i efekt znacznie lepszy
-Nie wiem jak u elfów ale w realu końskie źrenice zajmują całą widoczną powierzchnię oka (innymi słowy powinno być całe czarne)
Tyle:)
- Linia pomiędzy częściami konika - Trochę GSu przed malowaniem i efekt znacznie lepszy
-Nie wiem jak u elfów ale w realu końskie źrenice zajmują całą widoczną powierzchnię oka (innymi słowy powinno być całe czarne)
Tyle:)