Logan Grimnar [gotowa figsa 14.04.09 godz 23.04]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Logan Grimnar [gotowa figsa 14.04.09 godz 23.04]
huh. ale mi sie tego nazbierało do mazania
hehe, ale dobrze, złapałem chyba coś na kształt... weny?
bedzie jeszcze ork.
tak czy inaczej wygrzebalem grimnara, chcialem go pomalować przypominajac sobie jak to jest mazać "na brudno"
nie bede ukrywał ze inspiracją była figurka Lolera, ktora ostatnio widzialem.
nie do konca jestem zadowolony z twarzy, chyba przemaluje ją...
tak czy inaczej:
hehe, ale dobrze, złapałem chyba coś na kształt... weny?
bedzie jeszcze ork.
tak czy inaczej wygrzebalem grimnara, chcialem go pomalować przypominajac sobie jak to jest mazać "na brudno"
nie bede ukrywał ze inspiracją była figurka Lolera, ktora ostatnio widzialem.
nie do konca jestem zadowolony z twarzy, chyba przemaluje ją...
tak czy inaczej:
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, o 22:04 przez Siasek, łącznie zmieniany 9 razy.
aj, zeby nie bylo. wlosy niepomalowane poki co
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Fajny pancerzyk, zapowiada się wspaniała praca.
Ja nie wiem jak Wy to robicie xD Super ;]
mam takie same odczucia jak Ty... przemaling time!
hehehe kolejny wypas do koleksji ]:-> szkoda ze tak zadko malujesz te figsy i tak cholernie powoli
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
perpettum mobbile nie istnieje. chyba
mala zmiana intencji, i dalej do przodu
chyba lepiej, prawda? i co sławol, ogniste ogrzywienie lepsze niz brazowe?
chyba lepiej, prawda? i co sławol, ogniste ogrzywienie lepsze niz brazowe?
Druga wersja naprawde dobra podoba mi sie CIŚNIJ
Hehehehe, widzę, że loler ruszył kreskowane malowanie pancerza Szybciej poruszył lud, niż moda na CMON
No, rude włosy to jest to, wiem coś o tym A tak serio, super teraz wygląda, po prostu z brązem, nawet rozjaśnionym, trochę by się zlewał z tą ogorzałą twarzą. A i pancerz lepiej wygląda, choć podobały mi się brązowe przebarwienia/brud bardziej, ale kresek i rys było za dużo i wyszła siateczka. Ładnie, ładnie, Siasku, dawaj dalej!
No, rude włosy to jest to, wiem coś o tym A tak serio, super teraz wygląda, po prostu z brązem, nawet rozjaśnionym, trochę by się zlewał z tą ogorzałą twarzą. A i pancerz lepiej wygląda, choć podobały mi się brązowe przebarwienia/brud bardziej, ale kresek i rys było za dużo i wyszła siateczka. Ładnie, ładnie, Siasku, dawaj dalej!
kurcze, nie wiem jak Wy to robicie ze wychodzi tak jak wychodzi... tez bym tak chcial jest super...
zgadzam sie w 100% wywierc te lufyloler pisze: a i wywierć mu lufy póki niepomalowany;)
te czarne wzroy to malowane są. bez szczegolnych sztuczek.
problem jest taki, ze (wstyd sie przyznać) zgubilem gdzies taki jego płaszcz ktory miał z tyłu... musze cos z tym zrobić... eh... a mzoe ktos z was ma jakies bitzy może? odkupię.
problem jest taki, ze (wstyd sie przyznać) zgubilem gdzies taki jego płaszcz ktory miał z tyłu... musze cos z tym zrobić... eh... a mzoe ktos z was ma jakies bitzy może? odkupię.