Fillery do demonów
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Fillery do demonów
Chciałbym zmontować sobie fillery do moich horrorków i nie mam żadnej koncepcji na takową pracę jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na fillerki i elementy lub też zdjęcia wykonanych już podstawek to poproszę o radę lub też zdjęcia , z góry dzięki
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
rzeczywiście znalazłem ten temat
to jest filler duuuużego horrora wykonanego z chaos spawna przez Cyel'a
tylko w sumie mi bardziej by pasowało ulepić mu z ciastolinki taką wielką, otwartą mordkę w stylu horrorków GW
jeśli ktoś się spotkał z innymi fillerami do demonów to poproszę o informacje
to jest filler duuuużego horrora wykonanego z chaos spawna przez Cyel'a
tylko w sumie mi bardziej by pasowało ulepić mu z ciastolinki taką wielką, otwartą mordkę w stylu horrorków GW
jeśli ktoś się spotkał z innymi fillerami do demonów to poproszę o informacje
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
Ja widziałem filer do demonów w postaci wielkiego garnka z lawą zrobionego z piłki pinpongowej oraz GS z którego wychodziły małe demonki .
A filer to takie co zastępuje modele. Z reguły jest budowany na większej podstawce aby uzupełnić braki figurek w regimencie albo podnieść jego walory estetyczne. NP. Mamy 4 gości na 20mm podstawkach i zamias takich 4 możemy włożyć jedną 40mm na której będzie coś fajnego(jakąś scenka ,albo samotny dowódca regimentu z czym tam) nawiązującego z tematyką jednostki.
A filer to takie co zastępuje modele. Z reguły jest budowany na większej podstawce aby uzupełnić braki figurek w regimencie albo podnieść jego walory estetyczne. NP. Mamy 4 gości na 20mm podstawkach i zamias takich 4 możemy włożyć jedną 40mm na której będzie coś fajnego(jakąś scenka ,albo samotny dowódca regimentu z czym tam) nawiązującego z tematyką jednostki.
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?