Steamdrill
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Steamdrill
We army builderze zauważyłem, że przy stimdrillu, którego może wykupić chempion minersów jest zapis "strike last even when charging". Na turnieju zobaczyliśmy z Gogolem w booku, że przy minersach nie ma tego zapisku. Pomyśleliśmy, że jest to błąd w AB. Teraz mam nowa wersje AB by Shino i widzę tam ten sam tekst.
Czy ktoś coś wie na ten temat ?
ab by shino nie edytowal starych plikow bo uznal, ze dzialajaTeraz mam nowa wersje AB by Shino i widzę tam ten sam tekst.
moim skromnym zdaniem problem jest taki jak z malakaiem. W zaleznosci od lokalizacji rozne rzeczy wychoidzily
oczywiscie wersja z armybooka jesli jest inna to jest wazniejsza.
Gdzies w AB krasnali bylo napisane, ze zachowuje sie jak Great Weapon ale daje +3S, nie pamietam niestety gdzie. Jednak jestem pewien, ze gdzies jest. Nie bylo to podane jako zasade a opis bardziej. Dziwne, bo to dosc znaczace.
Edit: znalazlem cos ciekawego w ArmyBuilderze by Anarchistica. zapisek dot. steamdrilla: "strikes last even when charging".
Edit: znalazlem cos ciekawego w ArmyBuilderze by Anarchistica. zapisek dot. steamdrilla: "strikes last even when charging".
Zgadza sie. Ale anarchistici jestem pewien bo zamieszcza erraty i faq w swoich plikach. A i zasad nie bierze czysto z podrecznika bo jest to tez dzielo dyskusji sedziow zza morza.
Zaczynamy zmieniac temat, a nie o to mi chodzilo.
Ja tez uwazam ze SD powinien byc traktowany jak great weapon, ale nalezy tez wziac pod uwage zdanie innych. Skoro wszedzie jest napisane, ze zawsze uderza ostatni to troche racji maja.
Ja tez uwazam ze SD powinien byc traktowany jak great weapon, ale nalezy tez wziac pod uwage zdanie innych. Skoro wszedzie jest napisane, ze zawsze uderza ostatni to troche racji maja.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: