Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2008/2009
Witam,
Proszę o poprawienie danych zawodnika ID: 2492.
Imię i Nazwisko: Tomasz Dorszyński
Nick: Ismael
Miasto: Gdynia
Armia: Empire
Nie wiem skąd tyle błędów.
Proszę o poprawienie danych zawodnika ID: 2492.
Imię i Nazwisko: Tomasz Dorszyński
Nick: Ismael
Miasto: Gdynia
Armia: Empire
Nie wiem skąd tyle błędów.
ID: 1458 - prosze o zmiane klubu na "Front Wschodni".
zauwazyliscie ze nikt z TOP 10 nie ma wymaksowanych lokali ? beka... prawie ma Shino i prawie prawie Malal i Darek, reszcie brakuje nawet po kilkadziesiat pkt do zmaksowania (mi np 51), dziwne zjawisko... w wawie dobra obsada, u nas malo turow tez obsada nie najgorsza i zdarzaja sie wtopy po 11 osob...
i beka ze wyszlo sprawiedliwie, nikt lokalami ligi nie wygral
p.s.
a i darek ma 2x wpisay ten sam turniej
2009-01-17 Ordinowa drużynówka Lokalny 95
w rankingu nic to nie zmienia ale tak dla formalnosci informuje
p.s.
- swieta_barbara
- habydysz
Dobra robota Szmajson.
Jestem kurde najlepszym orkiem w lidze - beka na maxa.
edit: a, no i jak w koncu stanelo z glosowanie na kapitana ETC? Kiedy glosowanie? Kto wygral?
Jestem kurde najlepszym orkiem w lidze - beka na maxa.
edit: a, no i jak w koncu stanelo z glosowanie na kapitana ETC? Kiedy glosowanie? Kto wygral?
I bardzo dobrze się stało bo tylko Mastery powinny decydować o czołówce.thurion pisze:
p.s.
Jeśli chodzi o ten lokal to mam drugi raz pkt. ale to punkty Holana, bo graliśmy wtedy w Teamach 3 osobowych i już kilka razy zgłaszałem Adeonowi\Shinowi żeby to zmienić, co mam nadzieję się wydarzy soon.
juz wyslalem szmajsonowi poprawiona wersjep.s.
nie przekopiowalo mi id holana jak je spisywalem i stad ten caly blad :>
tylko z Masterów TOP 10 by było takie (przeliczylem tylko pierwsze 10 osob jak cos):Dalmar pisze: I bardzo dobrze się stało bo tylko Mastery powinny decydować o czołówce.
1. Crus
2. Malal
3. Robson
4. Darek
5. Młody
6. Thurion
7. Kielon
8. Shino
9. Cosmo
10. Duke
pzdr !!
- swieta_barbara
- habydysz
Chyba nie rzutuje, ewentualnie Kolata, ale tak naprawde w top20 zadnych orkow byc nie ma prawa. Zarowno ja, jak i blady i Kolata cisneli cala lige roznymi armiami i jakos nikt nie zadal sobie trudu zmienic armie.Supeł pisze:jesteś pewien? odjąłeś sobie bitwy grane DE? to trzeba mieć szczegółowe wyniki kto grał jaką armia na danym turze żeby to ustalić.
ale to nie o to chodzi, możliwe że masz samymi orkami mniej pkt niż ktoś na 120 miejscu co grał tylko orkami, w co z resztą wątpię - żeby dostać najlepsza armie trzeba mieć nabite najwięcej pkt tą własnie armią a nie mieć wpisane daną armie i być najwyżej
Jest opcja że równocześnie na najlepszego generała DE i Orków może zasługujesz
ja też sobie mogę wpisać Dwarfy i śmigać cały sezon demonami - to nie o to tu chodzi
pzdr
Jest opcja że równocześnie na najlepszego generała DE i Orków może zasługujesz
ja też sobie mogę wpisać Dwarfy i śmigać cały sezon demonami - to nie o to tu chodzi
pzdr
Done. Używaj tego - 2967runepriest pisze:dzień dobry chciałbym połączyć konta ligowe ponieważ nie wiedziałem o istnieniu jednego z nich i było by lepiej bo byłby porządek na liście
tomek tutaj we runepriest
jedne konto ma miejsce 58 i id 1977 to drugie 479 i id 2967
Wciśnij mnie między siebie a Kielonathurion pisze:tylko z Masterów TOP 10 by było takie (przeliczylem tylko pierwsze 10 osob jak cos):
1. Crus
2. Malal
3. Robson
4. Darek
5. Młody
6. Thurion
7. Kielon
8. Shino
9. Cosmo
10. Duke
pzdr !!
pozdraiwam
Furion
Łukasz,thurion pisze:tylko z Masterów TOP 10 by było takie (przeliczylem tylko pierwsze 10 osob jak cos):Dalmar pisze: I bardzo dobrze się stało bo tylko Mastery powinny decydować o czołówce.
1. Crus
2. Malal
Jeśli policzyć same pkt. to jest jak piszesz ale ilość punktów zależy od frekwencji. Jeśli wzielibyśmy najlepsze 4 miejsca to Malal był bezapelacyjnie the best w sezownie 2008\2009 z Masterów.
Malal 4 najlepsze miejsca to 1,2,2,3
Crus 4 najlepsze miejsca to 1,2,2,4
Robson 4 najlepsze miejsca to 1,2,3,3
Ja 4 najlepsze miejsca to 1,2,3,3
Ps: Crus rok temu też miał najlepszą średnią z Masterów jeśli policzyć same pkt ale jak jak życie pokazuje lokali też nie można deprecjonować
Myślę, że nie chciałbyś być w środku.Furion pisze:Wciśnij mnie między siebie a Kielona
A ja mam 2 x 1.Malal 4 najlepsze miejsca to 1,2,2,3
Crus 4 najlepsze miejsca to 1,2,2,4
Robson 4 najlepsze miejsca to 1,2,3,3
Ja 4 najlepsze miejsca to 1,2,3,3
a ja mam jedynie 4 mastery; 1,2,3,7... wiec wychodzi ze jestem najfajniejszy bo w zasadzie nie mialem zadnej wtopy
a tak serio.. obecny system rankingowy IMO jest bardzo dobry, i nie nalezy nic w nim dlubac i kombinowac, pokazuje to co pokazac powinien
pzdr i wesolych swiat
a tak serio.. obecny system rankingowy IMO jest bardzo dobry, i nie nalezy nic w nim dlubac i kombinowac, pokazuje to co pokazac powinien
pzdr i wesolych swiat
Prośba!
JEST:
1598 Łukasz Dimitr Mirytiuk Warriors of Chaos . Wińsko
A POWINNO BYĆ:
1598 Łukasz Dymitr Mirytiuk Dark Elves YMFB Wińsko
z góry dzięki
JEST:
1598 Łukasz Dimitr Mirytiuk Warriors of Chaos . Wińsko
A POWINNO BYĆ:
1598 Łukasz Dymitr Mirytiuk Dark Elves YMFB Wińsko
z góry dzięki
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ranking 2008/2009 pod tym linkiem - http://www.adeon.livenet.pl/rank_arch.php?year=r2009
Nowy ranking wystartował od wczoraj.
Powodzenia
Nowy ranking wystartował od wczoraj.
Powodzenia