Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
U mnie się wolno wczytuje wszystko. Razi brak szybkiej odpowiedzi na dole. Poza tym to stare forum miało taki klimatyczny wygląd, już sie do niego przyzwyczaiłem a tu teraz takie zwykłe niebieskie.. Ale jak widze macie zamiar to poprawić
Weź ustaw sobie skórkę (Profil -> Ustawienia Forum) na oficjalną (RedSilver) i nie marudź na niebieskie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A dałoby się cos zrobić z wgrywaniem zdjęć? Forum zamula na kilkanaście-dziesiąt sekund i nie można nic zrobić (nawet przewijanie przestaje działać). Poprzednio było to lepiej rozwiązane.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Ale wgrywanie zdjęć jak gdzie?
Umieszczanie BBCode z tagiem img i linkiem do obrazka?
Ludzie, proszę, wyrażajcie się precyzyjnie. Na następne enigmatyczne zgłoszenia będę kładł tzw. laskę
Umieszczanie BBCode z tagiem img i linkiem do obrazka?
Ludzie, proszę, wyrażajcie się precyzyjnie. Na następne enigmatyczne zgłoszenia będę kładł tzw. laskę
Chodzi mi o zdjęcia wklejone na forum. Topiki z wklejonymi zdjęciami zamulają niemiłosiernie, ot co.
Aha, i jeszcze jedno - czy możesz zrobić tak, żeby linki otwierały się w nowym oknie?
Aha, i jeszcze jedno - czy możesz zrobić tak, żeby linki otwierały się w nowym oknie?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- swieta_barbara
- habydysz
A ja mam takie pytanie nie odnoszace sie bezposrednio do nowego designu (ktory osobiscie bardzo mi odpowiada). Mialem te sytuacje juz wczesniej, przy starym designie. Otoz pare razy jak bilem czolem w klawiature siedzac na forum wcisnalem jakas kombinacje klawiszy, ktora zmienila wyglad troszke, a przede wszystkim czcionke i rozmiary. Jaka to kombinacja (chce powrocic do starego ukladu)?
ctrl +scroll chiba.
Czy wam też po przeczytaniu wszystkich postów w danym podforum czy temacie dalej wyświetla, że są tam nowe nieprzeczytane wiadomości ?? Utrudnia mi to dojście do tego, gdzie coś nowego jest i musze często zaglądać do danego podforum po parę razy, by dopiero po datach ostatnich postów orientować się, że jest już tam przeczytane wszystko.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
@Baśka: ctrl+0 zresetuje Ci do domyślnych wielkości
@Scimitar: patrz PM i temat "pomigracyjny szampan i kac"
@Scimitar: patrz PM i temat "pomigracyjny szampan i kac"
Dlaczego jak otwieram jakiś temat to powiększa mi czcionkę do rozmiaru dużego (tak ze 5x ctrl+ "+") a jak wracam na stronę główną to jest normalnie? Później jak jeszcze raz wchodzę na ten sam temat to znowu mam normalną czcionkę? Zdarzyło mi się to już drugi raz.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2009, o 10:37 przez Sa!nt, łącznie zmieniany 1 raz.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
mam to samoSa!nt pisze:Dlaczego jak otwieram jakiś czcionkę to powiększa mi czcionkę do rozmiaru dużego (tak ze 5x ctrl+ "+") a jak wracam na stronę główną to jest normalnie? Później jak jeszcze raz wchodzę na ten sam temat to znowu mam normalną czcionkę? Zdarzyło mi się to już drugi raz.
Nie wiem, czy już był taki problem, ale czasami jak wysyłam PM, to przenosi się ona do katalogu "do wysłania". Część się wysyła, a cześć nie. Co z tym zrobić.
Kolejna sprawa to lista osób będących obecnie na forum. Dlaczego jej już nie ma ?
Kolejna sprawa to lista osób będących obecnie na forum. Dlaczego jej już nie ma ?
No to wszystko jasne. Nazwa katalogu trochę myląca. Mogło by być coś w stylu "wysłano, nie przeczytano"Shino pisze:dobrze sie przenosi jak pm zostanie odebrany powinien dopiero z tego katalogu zniknacXet pisze:Nie wiem, czy już był taki problem, ale czasami jak wysyłam PM, to przenosi się ona do katalogu "do wysłania".