Imperialni
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Imperialni
Kolejny upek:
Hellblaster
Piechotny BSB
Swordsmeni
I zbliżenie na freehand made by loler
I jak? Podobają się podstawki?
Hellblaster
Piechotny BSB
Swordsmeni
I zbliżenie na freehand made by loler
I jak? Podobają się podstawki?
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
tacy schludni i odpicowani ]:-> gratulacje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
świetnie ci wyszedł ten freehand
a podstawki, świetne urozmaicenie, te listki dodają takiego jesiennego klimatu
a podstawki, świetne urozmaicenie, te listki dodają takiego jesiennego klimatu
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Robią wrażenie
Modele bardzo ładnie pomalowane, a podstawki dodają im charakteru i przyciągają wzrok
Modele bardzo ładnie pomalowane, a podstawki dodają im charakteru i przyciągają wzrok
-
- Chuck Norris
Jedna z bardziej udanych armii imperium , jest co podziwiać , na stole musi to wyglądać przytłaczająco
Hellblaster malowałem mniej więcej tak:Lunn pisze:Bardzo mi się podobają, naprawdę wyglądają świetnie. Jak robiłeś okucia na hellblasterze? Bardzo miodny efekt
-metal to mithril silver, na to gryphon sepia, potem badab black i rozjaśnianko mieszanką tych farb
-brąz to brazen brass a na to badab black i krawędziowanie brazen brass + mithril silver 1:1
-złoto to burnished gold a na to leviathan purple i rozjaśnianie mieszanką
wszystkie washe w raczej słusznych ilościach, to dało takie fajne efekty na okuciach
Miło, że się podobają
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Bejca czy woshe.. nieważne.
Lubię taki efekt. Modele są przez to "ciężkie" i wyglądają poważnie na stole.
Zdradź tylko tajemnicę wykonania samych podstawek. Głównie tych liści. pliss
(najlepiej krok po korku na priv - potrzebuję sam wykonać takich ok 200 do moich sióstr)
(najlepiej krok po korku na priv - potrzebuję sam wykonać takich ok 200 do moich sióstr)
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
coraz lepiej te figsy wychodzą;] schemat podstawek się ciut zmienił chyba?
fajna armia będzie, czekamy na zdjęcie grupowe;]
fajna armia będzie, czekamy na zdjęcie grupowe;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Listki mam w z wystawianych co jakiś czas aukcji na allegro. Zawsze są spore bitwy o nie - ciężko je dostać, zwłaszcza, że pojawiają się dość rzadko, chociaż można je zrobić samemu. Jest to osłona nasiona jakiegoś popularnego w Polsce drzewa, (poszukaj po stronach dla modelarzy) farbowanie wygląda podobnie jak jajek na Wielkanoc potem suszymy i mamy świetne listki.Miszczu pisze:Bejca czy woshe.. nieważne.
Bruk to tak jak wcześniej pisałem karton z blistera (nie musi być koniecznie taki, ważne, by był dość cienki), całość walimy na czarno, malujemy każda płytkę osobno jasnoszarym, potem rozjaśnianie do białego i voila
Piasek to standard czyli wikol, piasek, całość scorched, drybrush z bestial + bleached do bleached i na to trawka z GW
Malowanie bardzo fajne ale i tak przyczepie się do czegoś
Na sztandarze napisałeś "Karl Franz Rex" nie pasuje mi łacina do Imperium. Chyba lepiej jakbyś napisał po niemiecku a pozatym Rex znaczy król a nie cesarz. Karl Franz Kaiser brzmi dużo lepiej
Dość marudzenia, świetne prace, tak trzymać
Na sztandarze napisałeś "Karl Franz Rex" nie pasuje mi łacina do Imperium. Chyba lepiej jakbyś napisał po niemiecku a pozatym Rex znaczy król a nie cesarz. Karl Franz Kaiser brzmi dużo lepiej
Dość marudzenia, świetne prace, tak trzymać