get runners-a 15.20 ukończony i na sprzedaż:D

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

get runners-a 15.20 ukończony i na sprzedaż:D

Post autor: maciek_89 »

Nie chciał mi się sprzedać ten figs więc wczoraj doszedłem do wniosku że go pomaluję. Chciałem aby był w takich kolorach w jakich jest:P (taka była moja wizja) .Nie skończone są bronie i jak widać skóra szczura (futro) . Chciałbym was prosić o jakieś rady w tym temacie.
Po ukończeniu figs będzie na sprzedaż:P
Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2009, o 14:24 przez maciek_89, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Moim zdaniem spodnie wyglądają lepiej od płaszcza. Płaszczyk mógłby być wyciągniety do jakiegoś lekko purpurowego. Tutaj wydaje mi się, że bawiłeś się tylko z baza + biały.

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

fajnie , rozjaśniłeś płaszcz tam gdzie wystaje , ale rozjaśnij całą górna połówkę płaszcza to samo ze spodniami od kolana w górę zrób jaśniej nada to głębi

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Vega a mógłbyś np.w paincie pozakreślać te obszary które byś powyciągał byłbym wdzięczny:)

Macie jakieś sugestie dotyczące zrobienia skóry? wasze recepty, a także co byście proponowali na ostrza?

VegaMStudio
Chuck Norris

Obrazek

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Super :) Dzięki wielkie wieczorkiem przysiądę i postaram się według tego twojego schematu przerobić tylko NMM u mnie jest raczej raczkujący (wpierw będę musiał o nim sporo poczytać) dlatego popróbuje metalikami.

VegaMStudio
Chuck Norris

zrób NMM metalikami :) tam gdzie masz czarne nie pokrywaj metalikiem , tam gdzie szary daj drybrush z metalika paskami , tam gdzie biało dodaj do metalika białej farby 1 biała do 3 metalika (zależy tez jaki masz metalik czy jasny miltir slver czy boldgun mtal który polecam , NMM to głównie chodzi o światło nie o kolory których się używa :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

nmm metalikami dobre dobre ]:->
nie no figurka nie jest zla na moje oko szczury lubia takie ciemne szaty ]:->
tylko szkoda ze wip
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

Fajny fajny tylko ten zielony mi jakoś nie podchodzi... ale to już kwestia gustu :D
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
Chmura
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Chmura »

max pisze:nmm metalikami dobre dobre ]:->
A zebys wiedzial ze dobre. Malujesz metalicami z wykorzystaniem technik ktorych sie nauczyles przy NMM. Efekt o niebo lepszy od zwyklego NMM. Przynajmniej mi sie podoba.

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Model poprawiony wygląda w moim odczuciu o wiele lepiej. Wrzucę fotki jak skończę całość.
TYLKO
dajcie wskazówki jak malujecie skaveńskie futro , pysk i np. ogon.
Bo szczerze mówiąc mam z tym mały problem a nie chce bo 10 razy przemalowywać skoro model już jest pociągnięty:P

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Wiecie ja nigdy nie miałem fajnie pomalowanych żołnierzy, ale jedno co mi się podobało, to kiedy pomalowałem już szczury, a potem wsadziłem je na chwilę do mega mega mega mocno rozcieńczonej czarnej farby. Efekt był taki, że wszystkie wyglądały z daleka jednolicie, trochę tak jak gdyby wyszły ze szlamu i błota:)
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

VegaMStudio
Chuck Norris

Ja bym pomalował sierść w szarości pysk oczywiście dwarf flesz rozjaśniony elf fleszem na samych krawędziach , ogon to samo tylko najpierw ciemnym brązem go pokryj

ten model muszę dorwać w ręce można go wspaniale skonwertować na japońskiego ninje/assasina , opuścić ciało w dół by kucał na prawej lewe prosta stopą do ziemi , jakaś maskę w stylu MortalKombat samurajski miecz w prawej oparty za głowa na plecach a lewa ręka podpiera ciało hmmmm i po co ja tak głośno myślę hehe

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

No to chyba skończony:) Fotki gówniane jak zwykle-niestety.... :roll:
Ale zapraszam do komentowania. Model jest do kupienia! Jeśli ktoś chciałby go nabyć , zaproponować jakąś ciekawą ofertę, chętnie sprzedam:)
Oto get runner pełniący na co dzień funkcję assasina =P~
Swoje tasaki zapożyczył ze spalonej ludzkiej wioski a spodnie i płaszcz zerwał z jakiegoś podróżnika.
Generalnie lubi swoje życie, zabijać, taplać się w szlamie ,lecz czasem dopadają go stany lekowe ,ponieważ mimo iż jest fajnie pomalowany w najbliższej bitwie zapewne polegnie od kopii jakiegoś ledwie sklejonego rycerza:)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2009, o 19:25 przez maciek_89, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Super :roll:
To w takim razie ja mam pytanie ,nawet personalne!
Szczurku jak uważasz sporo jeszcze muszę podnieść skilla aby móc coś mazać np.na ebay?

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

a co w tym dziwnego :?: zasada ta sama ... tylko cienie robisz glejzami z rozwodnionej farby a rozjaśniasz metalikami :P
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

szczurek pisze:
a co w tym dziwnego :?: zasada ta sama ... tylko cienie robisz glejzami z rozwodnionej farby a rozjaśniasz metalikami :P
ze zasada ta sama to wiem ]:-> ale dziwnie to brzmi ,tak tak wiem ze to byl oczywsicie zarcik z tym nmm
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

VegaMStudio
Chuck Norris

mis sie podoba :)

ODPOWIEDZ