Empire VII ed.
Moderator: #helion#
możemy zmienić temat! znów zaczyna się głupia dyskusja o tym jakie są wymiary podstawek. Nudne sie to już robi.
I rest in graveyard! Ruling system WFB!
Moja dotychczasowa galeria Empire of Men
- Offspringman
- Kretozord
niestety nie dodają podstawki do czołgu
ale ja swojego na podstawce 12x8 daję.
ale ja swojego na podstawce 12x8 daję.
Ja mam 80x140 tak jak mówiłem wcześniej. tutaj jest moja galeria http://polter.pl/williamwolfes-g1218 - pracuje nad lepszymi fotami.
wyjasnione jako blad przez reynoldsa... poza tym ja bym wolal 40x40 latwiej by sie nim kasowalo ranki :)i do domku by sie mogl wbicReyki pisze:Tak samo jak skorpiony powinny być na 40/40.
Base Chart jest bzdurą.Sami nie wiedza co piszą.
Co innego pisza a daja zupełnie inne podstawki do modeli.
mozesz mi powiedziec gdzie to znalazles?steam tank według zasad ma podstawkę 40x40
ma mniej taka podstawka jest po prostu na basde charcie
ale jezeli figurkę zmierzyć to ma ona 120x80 mm
Empire of Men Armybook, page 50, pod statystykami pisze!!! jak byk!
"Except where noted otherwise, a Steam Tank count as war machine in all respects"
Ja tak wogóle to Was wszystkich nie rozumiem
Dlaczego sie tak czepiacie tej podstawki, przecież mogą być różne i podałem pomysł jak to rozwiązać. Poza tym ja mam tak jak widać Tanka nie ze sklepu i mi nie pasuje nawet ta na 80x120 i co teraz?? mam nie używać modelu, który jest lepszy niż ten GW? Kiedyś zorbie jeszcze jednego Tanka jeszcze lepszego - mam pomysł na niego i tez będzie w skali - naturalnej a nie minimalistycznej GW bo im szkoda na metal!
To, że zmusza się wszystkich do urzywania takich i owakich podstawek na turniejach to głupota! Powinno być kilka wariantów, a nie jeden nie do końca fair.
"Except where noted otherwise, a Steam Tank count as war machine in all respects"
Ja tak wogóle to Was wszystkich nie rozumiem
Dlaczego sie tak czepiacie tej podstawki, przecież mogą być różne i podałem pomysł jak to rozwiązać. Poza tym ja mam tak jak widać Tanka nie ze sklepu i mi nie pasuje nawet ta na 80x120 i co teraz?? mam nie używać modelu, który jest lepszy niż ten GW? Kiedyś zorbie jeszcze jednego Tanka jeszcze lepszego - mam pomysł na niego i tez będzie w skali - naturalnej a nie minimalistycznej GW bo im szkoda na metal!
To, że zmusza się wszystkich do urzywania takich i owakich podstawek na turniejach to głupota! Powinno być kilka wariantów, a nie jeden nie do końca fair.
dzięki a widziałeś mojego tanka?
a ty masz jakieś fotki??
Jeszcze nie byłem nigdy na ligowym turnieju - ile by w punktach były warte te moje figsy??
Jeszcze nie byłem nigdy na ligowym turnieju - ile by w punktach były warte te moje figsy??
-
- Kretozord
Mi się generał imperialny wydawał fajny póki go nie odpakowałwem, z magami bedzie chyba podobnie, ogolnie to sztandar trzyma poziom, o ile jest metalowy
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash