TK 1500 pkt

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mysza_on
Mudżahedin

TK 1500 pkt

Post autor: Mysza_on »

TP:
flail
light armur
chariot ( chariot of fire )
: 192 pkt

LP
steed
staff of sorcery
:173pkt

LP:
Pelerynka
Hieretic Jar
:160 pkt

swarm 2 @90pkt

lihgt horsemen 10 @154pkt
champion

Chariot 3 @170pkt
FCG

Chariot 3 @170pkt
FCG

Chariot 3 @170pkt
FCG

Bone Giant 220 pkt

Casting Pool: --
Dispel Pool: 5
Models in Army: 25
Total Army Cost: 1499pkt

Co o tym sądzicie ?? Już raz grałem tą rozpiska i jest dość szybka .
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2009, o 21:26 przez Mysza_on, łącznie zmieniany 1 raz.

Szymek
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szymek »

Beznadzieja :D
Zero ochrony antymagicznej, słabo złożony prince, gdy składam swojego to zawsze mi brakuje pkt na magiczne itemy, a ty wykorzystałeś je tylko w 50%. Nie wiem po co FCG na rydwanach, a tak na marginesie jak już piszesz FCG, to po co dopisujesz jeszcze muzyka? Przecież FCG= Full Comand Group(czyli muzyk, champion, sztandarowy). Masz bardzo trudno z defensami - tylko 1 wykopka i brak carrionów i w dodatku łatwo Cię wystrzelać. Sorry za krytykę, ale rozpa jest słaba i nawet nie jest na BP i R. Pozdr

Awatar użytkownika
Mysza_on
Mudżahedin

Post autor: Mysza_on »

No i o to mi chodziło . Dziękuje ci bardzo . Czyli radzicie bardziej defensywnie grac ?? Wiem że siła TK zaczyna się dopiero od 2000 pkt no ale ....

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

1000 punktów to piękny format.

Gigant, 3 skorpiony, latający prince i jedziesz.

Ewentualnie możesz też zamiast giganta popróbować z wagonem ciężkiej kawy i katapultą, choć ja osobiście preferuję dużą pokrakę na te punkty.

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Gigant na WoCh, Brete, We, Ogry jest wporzo ale jak ci się trafi kolo z O'n'G, He lub De z bolcami to już nie jest tak wesoło. A wagon plus katapa to ciekawa kombinacja.
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

ODPOWIEDZ