Poki nie zagraza to innym jest git malina ... dla mnie moze nawet ostre dragi napierdzielac na sniadanie Kazdy ma wolna wole i niech robi co chce byle nie naruszalo to (wolnosci/zagrazalo zyciu) innychjednak nie wszystko chyba : )
MARSZ WYZWOLENIA KONOPI!! 23 MAJ 2009!! POD PAŁĄCEM KULTURY
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MARSZ WYZWOLENIA KONOPI!! 23 MAJ 2009!! POD PAŁĄCEM KULTURY
calkiem spoko.Kajthek pisze:http://video.google.com/videoplay?docid ... 5820665259
jeszcze jeden buszek i ide spać
- 4 karabiny
- Beast from the East
Kosa pisze:jeszcze jeden buszek i ide spać
Ej weźcie mnie nie wkurwiajcie Czego ja po blanty do wawy muszę jeździć?Jasiuuu pisze:Kosa high five ! u mnie to samo
4 karabiny pisze:Kosa pisze:jeszcze jeden buszek i ide spaćEj weźcie mnie nie wkurwiajcie Czego ja po blanty do wawy muszę jeździć?Jasiuuu pisze:Kosa high five ! u mnie to samo
a ja slyszalem z w Lublinie mają porządne
prosto ze wschodu...
Znajomy chwile studiowal tam
- 4 karabiny
- Beast from the East
Sadysta. Lubisz się znęcać co?
nie prawda
ja muchy nawet nie potrafie zabić, jak wlatuje do pokoju, to otwieram okno i ladnie ją wyganiam
ja muchy nawet nie potrafie zabić, jak wlatuje do pokoju, to otwieram okno i ladnie ją wyganiam
bo nie umiesz. To też stworzenie, po prostu trzeba ladnie naganiać i poprosić o opuszczenie lokalu, od razu skutkuje
A konopie sadzi z prawdziwych nasionek...Szaman pisze:piwo sie robi z jeczmienia...Xet pisze:idz na pole, zerwij żyto, zalej wodą i masz piwoGelo pisze:to kup karme dla papug, wybierz białe ziarenka, zasiej w doniczce i masz konopie.
- morgan10005
- Falubaz
konopie dla ptaszków mogę załatwić CI w tonach. Tyle że odlotu po nim nie będziesz miał.
Ten marsz konopii to wielka żenada. Idziesz z wielką ekipą styranych zielskiem ludzi, i latasz z jakimiś ulotkami czy innymi transparentami, a dobrze wiesz, że gówno to da. Wychodziszz tłumu, idziesz ulicą, za zakrętem przyczajka niebieskich. 24h, jak masz pecha to pałami i przeszukanie na chacie. Dziękuje za taką zabawe
Do broniących legalizacji zielska:
1. Jeśli zalegalizują, to napewno nie będzie możliwości hodowli. Jeśli będzie to odpowiedni "procencik" bedzie.
2. Napewno nie zalegalizują.
3. Chcecie legal, to na prędkości do Holandii. Myślą już nad delegalizacją spowodowaną wielką ilością wypadków pod wpływem grzybów/ziela.
Do broniących legalizacji zielska:
1. Jeśli zalegalizują, to napewno nie będzie możliwości hodowli. Jeśli będzie to odpowiedni "procencik" bedzie.
2. Napewno nie zalegalizują.
3. Chcecie legal, to na prędkości do Holandii. Myślą już nad delegalizacją spowodowaną wielką ilością wypadków pod wpływem grzybów/ziela.
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD