raczej kazda rozpoczeta 4 jezzaili w rozpie (nie oddzialy ale ilosc) to maszyna4 karabiny pisze: Jezzaile w liczbie 4 i większej jako maszyna.
Sobotnie Moriowanie, 25.04.09 Lublin
Re: Sobotnie Moriowanie, 25.04.09 Lublin
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ujmę to tak Dispell : kawaleria niech będzie kawalerią, piechota piechotą, psy psami itd, kartoniki i gołe podstawki nie przejdą. Popytaj, poproś pożycz, wilki vc mam od biedy za psy mogą robić, kawę też jakąś znajdę. Duży chłopak już jesteś wiesz o co chodziDispell pisze:ja wpadnę ale chaosem tak dla odmiany
a nie będzie problemu z proxsowaniem
Shino dzięki za dżezki, a jak z tym żyrosem?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Dzięki morda
To się Rakso ucieszy. Wsadzi dwie klopy, dwa bolce i organki upchnie pałergejmer jeden 
Tak w ogóle co sądzicie o tym coby krasie zakwalifikować do kategorii 2500 kafla na te zasady? Troszkę ciężko mają na nowe vucety i demony.
Tak w ogóle co sądzicie o tym coby krasie zakwalifikować do kategorii 2500 kafla na te zasady? Troszkę ciężko mają na nowe vucety i demony.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Mam wezmę. Tzn. zombie dragona mam 
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, o 07:16 przez 4 karabiny, łącznie zmieniany 1 raz.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Jak się Rakso tego podejmie nie ma sprawy.Górken pisze:zróbcie ocenę "malowania":P Jak ktoś ma armię bez proxów otrzymuje całe +1 pkt do klasyfikacji ogólnej!! Wiem że to stawia w straszliwie cięzkiej sytuacji osoby ktore nie mają całych armii!!!!! Nie no żart:D
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
chętnie bym się podjął ale nie wiem czy nie bede musiał wyjechac w ta sobotę
Bede wiedział pewnie w piatek dopiero.

myślę, że nie jest to koniecznością ale pewnie żaden krasnoludzki gracz się nie obraziTak w ogóle co sądzicie o tym coby krasie zakwalifikować do kategorii 2500 kafla na te zasady? Troszkę ciężko mają na nowe vucety i demony.
- 4 karabiny
- Beast from the East
No to chujnia
Masz być łobuzie jeden.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
cóż... to się jeszcze okaże czy bedę mógł przyjśc. A ocenę malowania szczątkową nawet bym proponował jednak wprowadzic. np:
dokładnośc malowania (w tym podstawki) 0-3
konwersje 0-1
wysiwyg 0-1
mamy 0-5 punktów z hobbystyki. Nie ma to wielkiego wpływu na wyniki raczej a podejrzewam, że jednak pojawi się więcej pomalowanych modeli na stołach
dokładnośc malowania (w tym podstawki) 0-3
konwersje 0-1
wysiwyg 0-1
mamy 0-5 punktów z hobbystyki. Nie ma to wielkiego wpływu na wyniki raczej a podejrzewam, że jednak pojawi się więcej pomalowanych modeli na stołach
- 4 karabiny
- Beast from the East
No to spoko dołączam ocenę malowania.
KRECIE:
http://adeon.livenet.pl/n_turnieje.php
UWAGA:
firma MONOLITH ICON sponsoruje nagrody dla 3 graczy, nie jest jeszcze pewne czy będą to 3 pierwsze miejsca czy może 3 ostatnie, ale 3 osoby po turnieju wzbogaca się o jakieś ciekawe rzeczy z oferty MI, więc zapraszam serdecznie na sobotę
Karabin proszę wrzuć ich baner (masz go w temacie masterowym) i info o sponsoringu do 1 tematu
pzdr
http://adeon.livenet.pl/n_turnieje.php
UWAGA:
firma MONOLITH ICON sponsoruje nagrody dla 3 graczy, nie jest jeszcze pewne czy będą to 3 pierwsze miejsca czy może 3 ostatnie, ale 3 osoby po turnieju wzbogaca się o jakieś ciekawe rzeczy z oferty MI, więc zapraszam serdecznie na sobotę
Karabin proszę wrzuć ich baner (masz go w temacie masterowym) i info o sponsoringu do 1 tematu
pzdr
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- 4 karabiny
- Beast from the East
Do piątku 20:00
Fajno, że będziesz. Jesteś odpowiedzialny za ocenę malowania
.
Fajno, że będziesz. Jesteś odpowiedzialny za ocenę malowania
dobra, to wiem kiedy jest Master Blaster, ale nadal nie wiadomo czy dwudniowy Białystok jest tydzień przed, czy kiedy...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: