CUKIERkowe Malunki -update 01.09.09
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: CUKIERkowe Malunki
Fajne jest tylko jak koledzy zauważyli... gobosek za blisko krawędzi podstawki Poza tym reszta miodzio... ( czekamy na Squiga )
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
Mega orgiastyczna praca tow.Bohuna(WIP orka mega wystrzałowy) podkręciła mnie co by sie wziąć za gobaska - i oto zacząłem walkę. Skórę trza będzie zaciemnić i dodać jakiś urozmaiceń, spartolilem te rany bo są nieco za grube no i trza ogarnąć metaliki. A narazie to tak wygląda -wczesne stadium wipowskie
-
- Chuck Norris
fantastyczna skóra , zapowiada się wypasiony model wzbogać go tylko o fajną podstawkę , albo dioramę np że na płocie puszki pordzewiałe stoją i on strzela do nich
VegaMStudio pisze:fantastyczna skóra , zapowiada się wypasiony model wzbogać go tylko o fajną podstawkę , albo dioramę np że na płocie puszki pordzewiałe stoją i on strzela do nich
Skoro ma strzelać do puszek to po co mu miecz ?
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
cholera dopadła mnie ostatnio faza "niemalarska" ="długo pędzla nie tykałem" (bez skojarzeń plis ) no to czas powoli wrócić do działań twórczych oto nieco zmieniony modelik pana goblińskiego przywoływacza demonów-położyłem podstawowe kolory-dodam księga magiczną ,świece płomienie woikoło ręki demona no i zacznę porządniej malować
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Wpuść w szczeliny pentagramu jakiś 'świecący' zielony