"Wielki Powrót!"
Re: "Wielki Powrót!"
Tak.
Widziałem w Goku nawet kilka karimat nawet jak coś.
Jedyny minus miejscówki to to że nie ma prysznica.
Widziałem w Goku nawet kilka karimat nawet jak coś.
Jedyny minus miejscówki to to że nie ma prysznica.
Uwaga!
Kumpel szuka pary, gra TK, ale jakby ktoś miał np. WE to też da radę. Z chęcią zagra z osobą nieciśnieniującą się, for fun, itp.
. Jeśli ktoś mógłby ewentualnie załatwić jakieś figsy WE to też zagra sam, a i browarem sie odwdzięczy. No i zawsze kolejna osoba na turnieju
.
Kumpel szuka pary, gra TK, ale jakby ktoś miał np. WE to też da radę. Z chęcią zagra z osobą nieciśnieniującą się, for fun, itp.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
W pizdu, co to za pomysł, żeby Helfom bolca obcinać
Teraz będziemy musieli jakieś DE na szybko kombinować
Ale sami tego chcieliście 

Teraz będziemy musieli jakieś DE na szybko kombinować

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Jedna rzecz, byłoby fajnie jakbyście dali jakiś terminarz bitew.
W niedziele o 17 na polach gra Kapela ze wsi Warszawa za darmoszkę i chcieliśmy z Jasiem zdążyć na to. Ogarnijcie może żeby turniej nie kończył się po 16? Chcemy szybko odebrać nagrody za pierwsze miejsce i spadać.
W niedziele o 17 na polach gra Kapela ze wsi Warszawa za darmoszkę i chcieliśmy z Jasiem zdążyć na to. Ogarnijcie może żeby turniej nie kończył się po 16? Chcemy szybko odebrać nagrody za pierwsze miejsce i spadać.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Srat pierdatyKalesoner pisze: Chcemy szybko odebrać nagrody za pierwsze miejsce i spadać.

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Kalesoner pisze:Jedna rzecz, byłoby fajnie jakbyście dali jakiś terminarz bitew.
Jasne.
W ogóle troszkę niedopracowany ten regulamin. W końcu gramy 4 czy 5 bitew? Ja byłem przekonany, że pięć. 
EDIT, jednak dopracowany, tylko Jasiu miesza. Pierwszego dnia są 3 bitwy, drugiego dwie, wiec tak czy inaczej pierwszego trzeba zagrać trzy.

EDIT, jednak dopracowany, tylko Jasiu miesza. Pierwszego dnia są 3 bitwy, drugiego dwie, wiec tak czy inaczej pierwszego trzeba zagrać trzy.

Jak dla mnie można i 4 bitwy zagrac w pierwszym dniu. To zależy tylko od chęci innych graczy. 
Nie rozpisywałem bitew w pierwszym dniu bo myślę, że będą ustalane jakieś przerwy na jedzenie, picie i rekreacje już na samym turnieju (oczywiście w ramach przyzwoitości).
Podczas turnieju zostanie przeprowadzony test wiedzy. Za wygranie go zostanie przyznana nagroda, oczywiście.
Pozdro!

Nie rozpisywałem bitew w pierwszym dniu bo myślę, że będą ustalane jakieś przerwy na jedzenie, picie i rekreacje już na samym turnieju (oczywiście w ramach przyzwoitości).
Podczas turnieju zostanie przeprowadzony test wiedzy. Za wygranie go zostanie przyznana nagroda, oczywiście.
Pozdro!