Shino pisze: teraz mi probojesz wmowic, ze kowadlo jest monstruous mountem?
wiesz licz tez niema jakiejs pozycji na cascecie... jest tak samo usyuowany jak kowal na anvilu... (gurdzi tez podobnie stoja)...
Kur... nie mówie ze jest cholernym mountem i nie rób ze mnie idioty. Mówie że istnieje pewna analogia. Na kaskecie sie nie znam więc przemilcze ty jesteć od TK nie ja. Natomiast co wiem o kowadle to: Jest to 1 model o US 5 i podstawce 60x60 jego załoga podobnie jak załoga rydwanu czy heros jeżdżący na moucie niema swojej konkretnej pozycji ani podstawek (gdyby miała biegała by wkoło kowadła jak załoga w koło maszyny). W walce załóżmy że zaatakowały kowadło z 3 stron 3 oddziały
- kowadło
- biegacz sauruski
- skinki
- mag w skinkach
-kroxy
.. .
...
To każdy model może bić po kowalu który ego pozycja jest niezdeterminowana podobnie kowal może bić po czym mu się podoba jeśli przezyje atak ... może walić w skinka , w maga , w biegacza w kroxa czy w co tam chce dlatego że jest integralną częścią tego modelu jest to analogiczna sytuacja jak z rydwanem czy mountem heros nie jest umiejscowiony nigdzie na tym modelu. Więc nie widze powodu dla którego miał by mieć swoją pozycje konkretną w czasie strzelania a w czasie walki nie ....