Co się sprawdza ...
Moderator: Shino
Panowie nadszedł Age of Reckoning i trzeba ostro zabrać się do pracy by gracze nie zostali za przeproszeniem "wychujani" przez inne nowsze armie.
Wiadomo jest parę rzeczy które bolą albo i nie w tej armii - wiadomo punkt widzenia od punktu siedzenia.
Wydaje mi się że:
- Armia mogła by się obejść czasami bez mumi - ot tak więcej wskrzeszania,
- cenę szkieletów zbić do wartości tej u VC, tak samo gwardii, bo przecież jesteśmy tańsi.
- Casket przy obecnej banshee wysiada na stałe. Moze więc by nie zabierał rejra?
- Banner ten za 100 co wskrzesza regiment - powoduje może rzeczywiste wkrzeszenie, czyli dodaje nam 100 punktów a nie że je tam wkładamy?
- Latanko u mumika daje też szarżę!
Ot to tak na początek
Wiadomo jest parę rzeczy które bolą albo i nie w tej armii - wiadomo punkt widzenia od punktu siedzenia.
Wydaje mi się że:
- Armia mogła by się obejść czasami bez mumi - ot tak więcej wskrzeszania,
- cenę szkieletów zbić do wartości tej u VC, tak samo gwardii, bo przecież jesteśmy tańsi.
- Casket przy obecnej banshee wysiada na stałe. Moze więc by nie zabierał rejra?
- Banner ten za 100 co wskrzesza regiment - powoduje może rzeczywiste wkrzeszenie, czyli dodaje nam 100 punktów a nie że je tam wkładamy?
- Latanko u mumika daje też szarżę!
Ot to tak na początek
tak i co jeszcze ... klopy dwie w slocie dalsze głupoty będę kasować
Żałuję, że sygnaturka ma niewielki limit znaków. Bo taki popis głupoty aż szkoda zmarnować.BOGINS pisze:Panowie nadszedł Age of Reckoning i trzeba ostro zabrać się do pracy by gracze nie zostali za przeproszeniem "wychujani" przez inne nowsze armie.
Wydaje mi się że:
(...)
+1Dastor pisze:Bogins wyloguj się
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Shakin' Dudi
- Masakrator
wracam do gry Khemri
ostatnio nabiłem 15:5 na bretce (i to w walce wręcz, bo katapulta nic nie zrobiła ) .
Giguś z siłą 8 jest super hiper masta
gwardia z reformem masakruje szczególnie gdy jest domek na środku stołu.
Uszatki stanowią dobry unit jeżeli nie trzeba iść nimi do defensu (są zbyt podatne na ostrzał)
Rydwany, rydwany, rydwany... w każdej ilości i w każdej kombinacji!
cariony out!
Skorpiony - w zależności od slotów które nam zostały. Nie ma co na nich taktyki opierać, ale pomagają dużo: dodatkowa rozstawka przy grze z ofensami, mini bloker na niektóre rzeczy
King z destroyerem też jest bardzo fajny, w dobie wrightow i pieskow jest doskonałym wyborem.
Prince musi nosić flail of skuls co by było czym wrighty straszyć...bo jak nie nim to czym?
Liczki dobrze jest posadzić na konikach o ile są punkty: dodatkowe cale dla inkantacji
Lekka kawaleria
na 2000> nie ma co brać jej brac, lepiej dopłacić kilka pkt i wziaść rydwany
na 2000< można wziąść, jeżeli pkt zostały i nie chcemy ich pakować w łuczników na piechote. Zawsze dodatkowy oddział do wystawienia, który szybko może się przemieścić (tzw szybciej niż łucznicy na piechote )
katapulta - jak zawsze konieczna , dwie są potrzebne jeżeli ma się pecha i często wybucha jedna w pierwszej turze
szkiele tylko z łukami, tylko do strzelania w fasty i trzymaniu liczek: ewentualnie robimy z nich kreske z championem na przedzie i mamy blokera
ostatnio nabiłem 15:5 na bretce (i to w walce wręcz, bo katapulta nic nie zrobiła ) .
Giguś z siłą 8 jest super hiper masta
gwardia z reformem masakruje szczególnie gdy jest domek na środku stołu.
Uszatki stanowią dobry unit jeżeli nie trzeba iść nimi do defensu (są zbyt podatne na ostrzał)
Rydwany, rydwany, rydwany... w każdej ilości i w każdej kombinacji!
cariony out!
Skorpiony - w zależności od slotów które nam zostały. Nie ma co na nich taktyki opierać, ale pomagają dużo: dodatkowa rozstawka przy grze z ofensami, mini bloker na niektóre rzeczy
King z destroyerem też jest bardzo fajny, w dobie wrightow i pieskow jest doskonałym wyborem.
Prince musi nosić flail of skuls co by było czym wrighty straszyć...bo jak nie nim to czym?
Liczki dobrze jest posadzić na konikach o ile są punkty: dodatkowe cale dla inkantacji
Lekka kawaleria
na 2000> nie ma co brać jej brac, lepiej dopłacić kilka pkt i wziaść rydwany
na 2000< można wziąść, jeżeli pkt zostały i nie chcemy ich pakować w łuczników na piechote. Zawsze dodatkowy oddział do wystawienia, który szybko może się przemieścić (tzw szybciej niż łucznicy na piechote )
katapulta - jak zawsze konieczna , dwie są potrzebne jeżeli ma się pecha i często wybucha jedna w pierwszej turze
szkiele tylko z łukami, tylko do strzelania w fasty i trzymaniu liczek: ewentualnie robimy z nich kreske z championem na przedzie i mamy blokera
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no długo khemri nie grałem, ale teraz nadrobie to. Mam nadzieję, że nie przejdzie to durne uściślenie o gwardi :/ bo się podłamie....
jakie uscislenie jezeli mozna wiedziec??Shakin' Dudi pisze:no długo khemri nie grałem, ale teraz nadrobie to. Mam nadzieję, że nie przejdzie to durne uściślenie o gwardi :/ bo się podłamie....
to które zabrania wykonywania odpowiednich manewrów przy użyciu Icon of Rakaph
Nie, jednostce nie wolno się ruszać póki jest w combacie (no chyba że ucieka, ale to nie dotyczy TK )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Ja składam princa lub kinga z :Shakin' Dudi pisze:King z destroyerem też jest bardzo fajny, w dobie wrightow i pieskow jest doskonałym wyborem.
Crook & Flail of Rediance
według mnie fajne
+ 1 Atak
ASF
bijesz po inicjatywie
Siła 4 obsysa, dużo lepszy flail of skulls
co ma WS do I ?