<< KSIĘGA KRZYWD >>
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
<< KSIĘGA KRZYWD >>
Zakładam niniejszym księgę krzywd, które nam wyrządzono. Wpisujcie tu swoje krzywdy i żale wszelakie, które uczyniono kiedykolwiek naszym armiom, nam - generałom i wogóle całej krasnoludzkiej rasie. Mam nadzieję, że pomysł przejdzie - może nawet podklejony zostanie?
Krzywda 1. Stało sie to jakiś czas temu już ale skutki tego obciążają nas do dziś... GW wycofało z mail ordera możliwośc zamawiania całej gamy starcych kolekcjonerskich modeli przez co zmuszeni jesteśmy kupować pojedyncze figurki metalowych Clansmanów za około 30-60 zeta każda (plus koszty wysyłki) z Allegro i nnych takich.
Remo - zrozpaczony po niewygraniu kolejnej aukcji zakończonej cenę 60 zeta za clansmana...
Kto następny?
Krzywda 1. Stało sie to jakiś czas temu już ale skutki tego obciążają nas do dziś... GW wycofało z mail ordera możliwośc zamawiania całej gamy starcych kolekcjonerskich modeli przez co zmuszeni jesteśmy kupować pojedyncze figurki metalowych Clansmanów za około 30-60 zeta każda (plus koszty wysyłki) z Allegro i nnych takich.
Remo - zrozpaczony po niewygraniu kolejnej aukcji zakończonej cenę 60 zeta za clansmana...
Kto następny?
-
- "Nie jestem powergamerem"
Nr.3 Jakiś czas temu nie udało się zakupić armii na ebay.com za niecałe 1000 zł armia liczyła ponad 4000 pkt. ale przesyłka była tylko na terenie stanów po wszechdzień niech szczeźnie ten, który powiedział "No" na wysyłkę do Polski.
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Temu, kto w sposób straszny, szpetny, okropny, tragiczny, przyprawiający o wypadanie włosów z brody i niekontrolowany wylew piwa, skrzywdził nasze cudowne organki, sprawiając, że walą nędzne 2 do 10 hitów z siłą 5 chciałbym......
WALNĄĆ W ŁEB SIEKIERĄ !!!!!!!!!!!!!!
Demony niech będą jakie są, Wampiry niech mają regenki, hełmy i dożywianie, chaośnicy save na 2+ z hipermarketowej promocji, ja chcę starych organek.... 5 luf z siłą 10, no armour save, d3 woundy, walących na 24 cale z dorzutem...za 65 pts z możliwością nakucia run....
WALNĄĆ W ŁEB SIEKIERĄ !!!!!!!!!!!!!!
Demony niech będą jakie są, Wampiry niech mają regenki, hełmy i dożywianie, chaośnicy save na 2+ z hipermarketowej promocji, ja chcę starych organek.... 5 luf z siłą 10, no armour save, d3 woundy, walących na 24 cale z dorzutem...za 65 pts z możliwością nakucia run....
Nie narzekaj i tak z tego co słyszę wszyscy przeciwnicy srają pod siebie jak widzą na stole organy z autohitami
Nienawiść do wszystkich elfich generałów cofających się podczas bitew na mniej niż 2k w jak oni to mówią odwrocie taktycznym do samej krawędzi podczas gdy my chcemy ich dopaść ze swoim 6 calowym ruchem
Nienawiść do wszystkich elfich generałów cofających się podczas bitew na mniej niż 2k w jak oni to mówią odwrocie taktycznym do samej krawędzi podczas gdy my chcemy ich dopaść ze swoim 6 calowym ruchem
Krzywda juz pomszczona przez LSa:Pijak pisze:Za wycofanie metalowych longów z oferty GW.
Za niemożliwość wystawienia GW u BsB
BSB może wybrać magiczną broń wymagającą użycia dwóch rąk (np łuk lub broń
dwuręczną). Używanie przez BSB Black Orków broni dwuręcznej lub chop jest
dozwolone.
To jest właśnie pomszczenie krzywdy wypuszczenia takiego czegoś na rynek. Ja rozumiem różne dziwactwa, ale siostra czy sok z pomidora nie powinien być obiektem pożądania zdrowego człowieka.pniewiak pisze:Za to, że Fortuna wycofała z produkcji sok pomidorowy z tabasco- najlepszy napój (tuż za złocistym nektarem rzecz jasna) jaki pije się podczas potyczek...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
100% poparcia dla tego pana. Wódki mu dać!Supeł pisze:To jest właśnie pomszczenie krzywdy wypuszczenia takiego czegoś na rynek. Ja rozumiem różne dziwactwa, ale siostra czy sok z pomidora nie powinien być obiektem pożądania zdrowego człowieka.pniewiak pisze:Za to, że Fortuna wycofała z produkcji sok pomidorowy z tabasco- najlepszy napój (tuż za złocistym nektarem rzecz jasna) jaki pije się podczas potyczek...
sok z pomidora........błeeeee
za totalne zbiedzenie żyrosa....za to, że cena runu Skalfa Blackhammera jest taka kosmiczna.......
za spieprzenie zasady trafiania flame cannona- przez co jest słabo grywalny......
za usunięcie r.of passage i możliwości ruszania się kowadłem.......
za totalne zbiedzenie żyrosa....za to, że cena runu Skalfa Blackhammera jest taka kosmiczna.......
za spieprzenie zasady trafiania flame cannona- przez co jest słabo grywalny......
za usunięcie r.of passage i możliwości ruszania się kowadłem.......
Pierwsze primo: wycofali ironów (mnie się oni podobali).
Drugie primo: jestem urażony tym, że MR of Kragg the Grimm jest właśnie MR
Trzecie primo: nasze plastiki są w większości paskudne (minerzy i to co GW nazywa longami. Przerabianie ich przez przyklejenie masek to kretynizm).
Drugie primo: jestem urażony tym, że MR of Kragg the Grimm jest właśnie MR
Trzecie primo: nasze plastiki są w większości paskudne (minerzy i to co GW nazywa longami. Przerabianie ich przez przyklejenie masek to kretynizm).
Na Grimnira, dlaczego zabójcy trolli formują karne i uszeregowane oddziały zamiast hasać po polu bitewnym w skirmishu Ogarnięci szaleństwem psychopaci, grzecznie idący w uszeregowanym oddziale, patrzący jak przed ich nosami toczy się walka i czekający na swoją kolej do zadania ciosu… Do takiej wizji tego oddziału jakoś nie mogę się przekonać...
Oprócz skirmisha slayerzy powinni mieć 4' ruchu. Nie mogę zrozumieć, czemu koleś w krótkich spodenkach zasuwa tyle samo, co okuty w tony żelaztwa iron breaker z tarczą.
Za to, że długobrodzi są w jednym zestawie z warriorami(sory, ale oni nie dość, że są brzydcy, mają maski, to jeszcze powinni mieć dłuższe brody-jak sama nazwa wskazuje )
dziękuję za uwagę.
Za to, że długobrodzi są w jednym zestawie z warriorami(sory, ale oni nie dość, że są brzydcy, mają maski, to jeszcze powinni mieć dłuższe brody-jak sama nazwa wskazuje )
dziękuję za uwagę.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Za to że tron Thorgrima nie wygląda jak tron tylko baleja albo jakaś mała łajba.
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Na krótko Aktualności LS:Supeł pisze:Krzywda juz pomszczona przez LSa:Pijak pisze:...
Za niemożliwość wystawienia GW u BsB
BSB może wybrać magiczną broń wymagającą użycia dwóch rąk (np łuk lub broń
dwuręczną). Używanie przez BSB Black Orków broni dwuręcznej lub chop jest
dozwolone.
Obecna wersja uściśleń pochodzi z dn. 28.V.2009
Zmiany w stosunku do poprzedniej wersji uściśleń - 28.V.2009
DWARF BSB
BSB dwarfów nie może wziąć great weapon z runą kragg the grimm.
XIII Kohorta Bydgoszcz