Skład na Euro

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: Skład na Euro

Post autor: Jankiel »

Ja zagram bardzo chętnie, jak tylko będzie okazja. Na Euro i tak się nie wybieram, ale trzeba dbac o reputacje. A krata browarów piechotą nie chodzi.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

A to mnie pieniactwo zarzucasz :mrgreen: A ja wlasnie pije browara na slonku :D
podpis nieregulaminowy - administracja

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

mamy do 100 stron nabić czy nie? :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Jezu jakie to zalosne te lamenty i placze. Plakac bedziecie jak im nie pojdzie, teraz juz nic nie mozecie zrobic. Tylko psujecie atmosfere jeszcze bardziej rzucajac glupimi tekstami. Ja tam sie ciesze ze wygrali JH i mam nadzieje ze pocisna.

EDIT: to bylo do tego x postow wyzej
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ja też sie cieszę. wolnym czasem nie pogardzę :)

a płaczem jest chwalenie się wybiórczymi wynikami, czy ich komentowanie? bo nie zaczaiłem? :P
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Co kto lubi.
Myślałem, że chodzi o to żeby sobie pograć i wypić piwko. Jak wolicie ślinić się na forum, wasza sprawa.
Może zamiast tego jakiś mały turniej "Nur fur Niggers" na wsi?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

SlanesH pisze:Jezu jakie to zalosne te lamenty i placze. Plakac bedziecie jak im nie pojdzie, teraz juz nic nie mozecie zrobic. Tylko psujecie atmosfere jeszcze bardziej rzucajac glupimi tekstami. Ja tam sie ciesze ze wygrali JH i mam nadzieje ze pocisna.

EDIT: to bylo do tego x postow wyzej
Ah ten regionalny patriotyzm. Od kopa można się domyślić z jakich stron pochodzisz :mrgreen: .
mamy do 100 stron nabić czy nie?
Oczywiście::::)
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Robcie jak chcecie macie do tego niestety pelne prawo :| Pamietajcie jednak tylko ze jesli przez wasze uklady kolesiowskie reprezentacja da ciala to JH zostana wykleci przez caly swiatek WFB a ja wtedy z checia na to popatrze :twisted:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

SexRocket pisze: Pamietajcie jednak tylko ze jesli przez wasze uklady kolesiowskie reprezentacja da ciala to JH zostana wykleci przez caly swiatek WFB a ja wtedy z checia na to popatrze :twisted:
Nie wiem skad to sadystyczne pragnienie patrzenia na wyklecie nas przez caly (ho!ho!) swiatek WFB, ale widac kazda zla sytuacja ma swoje dobre strony - Twoja przyjemnosc to swiatelko, ktore ogrzeje pokonanych po ewentualnej porazce. :)

Poza tym, dlaczego od razu całych JH?

Ponad pol klubu nie ma zadnego udzialu w tych rozgrywkach. Prosze nas zostawic w spokoju a koncentrowac sie na jednostkach. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Ponad pol klubu nie ma zadnego udzialu w tych rozgrywkach. Prosze nas zostawic w spokoju a koncentrowac sie na jednostkach.
Jak Palikot chlał wódkę to śmiali się z całego PO nie tylko z Palikota :wink: .
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

SauruS PoweR pisze: Jak Palikot chlał wódkę to śmiali się z całego PO nie tylko z Palikota :wink: .
Kto sie smial, ten smiał. :)

Dziwne jest porownanie JH z PO, ale niech Ci tam bedzie... A kto w takim razie jest PiS-em? :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
shabovy
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: shabovy »

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Hehe, tak czytam ten wątek i nie wiem czy się śmiać czy płakać :P

A najbardziej bawi mnie to, że pomyje wylewane są na mój klub, mimo że JH to tylko 4 z 20 osób biorących udział w wyborach :mrgreen: W wyborach, których nie dość że nie popieram (demokracja suxx), to jeszcze zarządzonych przez przeciwną frakcję. Przypomnijcie sobie głosowanie nad sposobem wyboru kapiatana. Jak głosowaliście Panie Robson oraz Panowie Przedstawiciele Kohorty i Rogatego? Nie ma to jak zjebać kogoś za własne pomysły, nie?
Proponowałbym Panom wziąć odpowiedzialność za swoje głosy i się zamknąć 8) Bo jeszcze sobie ktoś coś złego pomyśli. Nie daj Boże tak złego, jak źli są podobno JH! :o

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

bless pisze:Jak Palikot chlał wódkę to śmiali się z całego PO nie tylko z Palikota .
Jeżeli to nie jest jakaś turbo ironia to żal mi ciebie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Zielony pisze:
bless pisze:Jak Palikot chlał wódkę to śmiali się z całego PO nie tylko z Palikota .
Jeżeli to nie jest jakaś turbo ironia to żal mi ciebie.
Zal to mi ciebie bo nawet porządnie cytatu nie umiesz wkleić....bo to nie Bless napisał tylko Raptor...a co do turbo ironii no to zgaduj... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

pewnie, ze nie chodzilo o blessa...
o kurde ales sobie znalazl temat do przy**bania się. To ja moze zaczne ci jechac po twoim nicku np. bo tak, co??
Chcialem tylko powiedziec, że wydawanie takich wyrokow jak: "będziecie potępieni jak wam nie wyjdzie na Euro" to podburzanie niepotrzebnych animozji. Ale to prawo każdego i mam tylko nadzieje, że ci co to czytaja maja na tyle rozumu, żeby ogarnac, ze to czysty bullshit.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, o 13:01 przez Zielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dawaj po nicku. Będzie Hardkor.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

SexRocket pisze:przez wasze uklady kolesiowskie reprezentacja da ciala to JH zostana wykleci przez caly swiatek WFB a ja wtedy z checia na to popatrze :twisted:
Kurde no poprostu nie wytrzymalem czytajac to gówno. Weś mi ktoś wytłumacz po jaką cholere on to napisał.
Hmm, może to jakaś nieudolna próba sprowokowania schizmy w JH??
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

Ale to prawo każdego i mam tylko nadzieje, że ci co to czytaja maja na tyle rozumu, żeby ogarnac, ze to czysty bullshit.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

[quote][Może zamiast tego jakiś mały turniej "Nur fur Niggers" na wsi?/quote]
Dokładnie - tylko , kto sie tego podejmie :)
Beka na maxa

ODPOWIEDZ