East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Zapowiada się wypas impreza!
- marcus_cheater
- Oszukista
Czy klimaciarz=hobbysta?? Jeśli nie to jakie ma spełniać warunki (klimatyczna rozpa?)??
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
W ostateczności mogę użyczyć niemalowanego, jak nic innego nie znajdziesz.Gasior pisze:czy gdybym nie zdazyl kupic i pomalowac, mialbym moze ktos pozyczyc corps carta z tymze pomalowanego?
odwdzieczam sie browarem
Klimaciarz=hobbysta. Druga nazwa powstała trochę później i nie skorygowaliśmy tego.marcus_cheater pisze:Czy klimaciarz=hobbysta?? Jeśli nie to jakie ma spełniać warunki (klimatyczna rozpa?)??
Fanfary - jest 60tka
Klimaciarza poprawilem juz.
Klimaciarza poprawilem juz.
- swieta_barbara
- habydysz
O kurcze - nie bedzie mnie jednak. Zapomnialem na smierc, ze jade do Wloch na romantyczna wycieczke z dziewczyna :]
Przeproscie CeeSowcow.
Przeproscie CeeSowcow.
co tam Włochy weź ją do Niemiec w wakacjeswieta_barbara pisze:O kurcze - nie bedzie mnie jednak. Zapomnialem na smierc, ze jade do Wloch na romantyczna wycieczke z dziewczyna :]
Przeproscie CeeSowcow.
a tak serio to szkoda,
CeeSowców wrazie czego biore na siebie
Wiele znaków na niebie wskazuje że też się pojawię i znów będę walczył o ostatnie miejsce na turnieju.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- 4 karabiny
- Beast from the East
No czarnuchy rozpa poszła. Punkciki proszę