Płyty !!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Płyty !!!
Ale jakie ! (jest masa dziwnych tematów więc i taki pozwoliłem sobie założyć) a więc do rzeczy :
macie fajną kolekcje płytek chcecie się pochwalić nabytkiem , szukacie czegoś . wszystko dajecie tu ! może ja zacznę , ostatnio w komisie muzycznym kupiłem takie cudeńka za 80zł !!! najbardziej zadowolony jestem z płyty soulfly i kur których nigdzie nie mogłem dostać oto płyty :
macie fajną kolekcje płytek chcecie się pochwalić nabytkiem , szukacie czegoś . wszystko dajecie tu ! może ja zacznę , ostatnio w komisie muzycznym kupiłem takie cudeńka za 80zł !!! najbardziej zadowolony jestem z płyty soulfly i kur których nigdzie nie mogłem dostać oto płyty :
fajny temat
będe na weekend w domu to może zrobie pare zdjatek moich kolekcji plyt
jest ich jakiś 500 pozycji, albo i więcej
p.s. Siekiera
czy to ta Siekiera?
będe na weekend w domu to może zrobie pare zdjatek moich kolekcji plyt
jest ich jakiś 500 pozycji, albo i więcej
p.s. Siekiera
czy to ta Siekiera?
bardzo ciekawa interpretacja... a tak nawiasem mówiąc spotkałem go kiedyś na turnieju rycerskim w Iłży, zamieniliśmy parę słów, naprawdę wporzo z niego człowiek! pzdrGIMLI18 pisze:nie wiem co rozumiesz przez ta siekiera . To siekiera która się przekształciła z punkowej siekiery z budzyńskim potem zrobiła się z nich armia potem budzyński miał obiawienie stał się świętym i teraz jest 2tm23
chodzilo mi wlaśnie o tą punkową siekiere
Widzę , że nikt nie chce się pochwalić swoimi płytami ale ja mimo to pochwale się swoimi winylami . Kolekcja na razie skromna bo z winyli zacząłem słuchać jakieś pół roku temu.
Oto i one :
Nie wszędzie widać co to jest więc napiszę :
1). The Twinkle Brothers : Me no you , Me on you
2). Armia : Legenda
3). Izrael : Duchowa Rewolucja
4). Habakuk : Hub-A-Dub
5). The Rolling Stones : Jakieś Rosujskie Coś . Nie wiem co , kupione za 5zł w komisie muzycznym na smolnej
6). The Rolling Stones : Sticky Fingers (niestety nie jest to kultowe wydanie z prawdziwym suwakiem i bokserkami pod spodem ale planuję takie zakupić
7). Vavamuffin : Dubang!
. Ziggy Marley and the Melody Makers : Conscious Party
9). Armia : Armia (chyba )
10). Vavamuffin : Inadibusu
11). East West Rocekrs : Ciężkie Czasy
i to z moich winyli wszystko mam nadzieję , że ktoś inny też coś w końcu pokarze
Oto i one :
Nie wszędzie widać co to jest więc napiszę :
1). The Twinkle Brothers : Me no you , Me on you
2). Armia : Legenda
3). Izrael : Duchowa Rewolucja
4). Habakuk : Hub-A-Dub
5). The Rolling Stones : Jakieś Rosujskie Coś . Nie wiem co , kupione za 5zł w komisie muzycznym na smolnej
6). The Rolling Stones : Sticky Fingers (niestety nie jest to kultowe wydanie z prawdziwym suwakiem i bokserkami pod spodem ale planuję takie zakupić
. Ziggy Marley and the Melody Makers : Conscious Party
9). Armia : Armia (chyba )
i to z moich winyli wszystko mam nadzieję , że ktoś inny też coś w końcu pokarze
Zgadzam się
gdyby nie -"East West Rocekrs : Ciężkie Czasy" to było by całkiem fajnie;)
to kilka z moich ulubionych:)
2TM2,3:
*Przyjdź
*2tm2,3
*Pascha 2000
*888
*Dementi
*Soulfly- Soulfly -2 płytowy z okazji 25 lecia Roadrunnera
*Sepultura- Roots- 2 płytowy z okazji 25 lecia Roadrunnera
* Hornsman Coyote- What Next?
to kilka z moich ulubionych:)
2TM2,3:
*Przyjdź
*2tm2,3
*Pascha 2000
*888
*Dementi
*Soulfly- Soulfly -2 płytowy z okazji 25 lecia Roadrunnera
*Sepultura- Roots- 2 płytowy z okazji 25 lecia Roadrunnera
* Hornsman Coyote- What Next?
Heh widzę że słuchamy podobnej muzyki ja potem wrzucę fotki reszty mojej kolekcji A czemu nie lubisz ewr? że się teraz sprzedało , czy nie lubisz ich muzyki ??!! Gdt sprzedali się "PROSTO" i lutwa jak opowiadał że jest prawdziwy rasta i nie zetnie brody bo mu nie wolno itp.. a potem ją ściął skoczył w dresik i z tekstów o miłości przerzucił się na teksty pt "Dla Frajerów Kula a Konfidentom Basta" trochę mi ich szkoda ...
Tak jak zapowiedziałem dam resztę mojej kolekcji
Oto fota zbiorowa . Obiekt pożądania
Tutaj jest wszystko wydane przez vavamuffin i chyba wszystko habakuka
Tu Izrael i armia .
Idąc dalej coś czego nie mogło zabraknąć w mej kolekcji . Robert Nesta Marley wraz z synem Damianem
Tutaj Płyty głównie z FreeColours i jakieś dwie nie wiadomo skąd ale zakebiste z tradycyjnym reggae
Teraz czas na scenę reggae i dancehall.
Reszta:
Reszta2 w tym 2 porcje czarnego rapu którego słuchałem przez jakiś tydzień .
Reszta3.
I to już całość mojej kolekcji
Oto fota zbiorowa . Obiekt pożądania
Tutaj jest wszystko wydane przez vavamuffin i chyba wszystko habakuka
Tu Izrael i armia .
Idąc dalej coś czego nie mogło zabraknąć w mej kolekcji . Robert Nesta Marley wraz z synem Damianem
Tutaj Płyty głównie z FreeColours i jakieś dwie nie wiadomo skąd ale zakebiste z tradycyjnym reggae
Teraz czas na scenę reggae i dancehall.
Reszta:
Reszta2 w tym 2 porcje czarnego rapu którego słuchałem przez jakiś tydzień .
Reszta3.
I to już całość mojej kolekcji
to troche jeszcze swojego stuffu wrzucę
Notre Dame- Le theatr du Vampire, KZWW- Wiosna Ludu, KZWW- Wykorzenienie, Ametria-piątek 3nastego
Machine Head- Supercharger, Sweet Noise- Czas Ludzi Cienia, Koniec WIeku i Tryptyk
RATM- Evil Empire, NoNE- No one, Procreation, SOAD- Toxicity
Korn- Korn, AiC- Live, Coal Chamber- Dark Days
Notre Dame- Le theatr du Vampire, KZWW- Wiosna Ludu, KZWW- Wykorzenienie, Ametria-piątek 3nastego
Machine Head- Supercharger, Sweet Noise- Czas Ludzi Cienia, Koniec WIeku i Tryptyk
RATM- Evil Empire, NoNE- No one, Procreation, SOAD- Toxicity
Korn- Korn, AiC- Live, Coal Chamber- Dark Days
Trebunie Tutki & Twinkle Brothers - Świetne płyta~!