Ranking Ligi WFB 2009/2010
Moderator: swieta_barbara
Ranking Ligi WFB 2009/2010
Witam wszystkich. Na wstępie chciałbym potwierdzić wyniki głosowania na Mastery w nowym sezonie:
1. Master Blaster
2. PGA
3. Wielki Dracon
4. DMP
5. Kozioł
6. Kohortex
7. Białystok
8. Bazyliszek
9. Wrocław
10. WI
Ponadto temat ten zgodnie z przeznaczeniem do załatwiania wsystkich spraw związanych z Ligą w nowym sezonie.
1. Master Blaster
2. PGA
3. Wielki Dracon
4. DMP
5. Kozioł
6. Kohortex
7. Białystok
8. Bazyliszek
9. Wrocław
10. WI
Ponadto temat ten zgodnie z przeznaczeniem do załatwiania wsystkich spraw związanych z Ligą w nowym sezonie.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Witam!
Wszystkie turnieje od 11-12 będą liczone juz do nowego rankingu.
Co do wyników proszę o cierpliwość, wrzucam kiedy troche się ich nazbiera (1 na tydzien/2 tygodnie) - zawsze pod uwage brane jest data w ktoryj wynik został wysłany do nas.
Wszystkie turnieje od 11-12 będą liczone juz do nowego rankingu.
Co do wyników proszę o cierpliwość, wrzucam kiedy troche się ich nazbiera (1 na tydzien/2 tygodnie) - zawsze pod uwage brane jest data w ktoryj wynik został wysłany do nas.
Witam, ranking 2008-2009 jest już w archiwalnych rankingach. Wszystkie zgłaszane teraz turnieje są już na nowy, aktywny sezon
Pozdrawiam
A.
Pozdrawiam
A.
ja przeslalem wlasnie wyniki Euro Snota (ID 662), sa to pierwsze w moim zyciu wyniki wysylane do ligi a instrukcja byla dosc skomplkowana wiec prosilbym o info czy wyniki sa wyslane w sposob poprawny
zwykle ok / nie ok (i co poprawic ) wystarczy
pzdr
zwykle ok / nie ok (i co poprawic ) wystarczy
pzdr
Kiedy można się spodziewać aktualizacji rankingu? Bo już ponad 2 tygodnie minęły od zapowiedzi aktualizacji, a żadnych wyników nie widać.
Witam, Mam prośbę. W sezonie 2008/2009 jest napisane że gram armią O&G. Od pół roku zmieniłem armię i czy była by możliwość zmiany tej armii na stronie ligi na armie Bretonnia?? Nazywam się Mateusz Eljasz Animosity Szczecin ID: 2778 Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sorki - nie wiem co się dzieje ze Szmajsonem - postaram się dzisiaj jakoś wrzucić wyniki, jeśli on tego nie zrobi.
Wszystkie wyniki jakie napłynęły zostały umieszczone w rankingu.
Dlaczego są dwa takie tematy ?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=26&t=15793
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=26&t=15793