TW 9!!! 9 maja 2009 - BP+R - 2100+500
Re: TW 9!!! 9 maja 2009 - BP+R - 2100+500
Jakieś uaktualnienie uczestników zapodać by bo lista zapewne nieświeża jak oddech pijaczyny. 

Witam ponownie
chcialbym zglosic mini zmiane, zamiast kontygnentu DE wystawie WoCH, pozdrawiam 

- dziekanotr
- Wodzirej
a moze zmien bo sie pogubimy potem
i na turniej np: bd mysleli ze zagraja z TK i DE a tu nagle WoCH i komus moze to nie pasowac... no niewiem zreszta zrob jak uwazasz

- dziekanotr
- Wodzirej
mam takie pytanie, czy kontygent generuje PD i DD?
- dziekanotr
- Wodzirej
aha, ok, czyli powiedzmy ze mam np: 7 kostek PD w glownej armii, 2 z bazy, i 2 w maga w kontygnencie, tych dwoch kosci z bazy moze uzyc mag z kontygnentu tak? juz rozumiem, wielkie dzieki, niedlugo sle rozpe
pozdro

zaaktualizowai na zielono ldzuei z rozpami...slonia dopisze bo jego rozpa jako spam poszla ;D
NIE!, mag z kontyngentu mzoe uzywac tlyko 2 swoich... te z bazy sa dla armi an 2100
czyli jak amsz w kontyngencie maga 2lvl to on uzywa tylko 2 kostek ;]
NIE!, mag z kontyngentu mzoe uzywac tlyko 2 swoich... te z bazy sa dla armi an 2100

gobo, dopisz gnatozuja, który pojedzie w zastępstwo za dkdarka.Gnatozuj pisze:Są jeszcze miejsca na tym turnieju? Wiem że późno ale chętnie bym się zapisał z zespołem skavenów i hmmm może skavenów
EDIT:
jeśli wezmę kontyngent dwarfów to dodają mi do puli 2DD, prawda?
Ostatnio zmieniony 6 maja 2009, o 18:00 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja to tak bardziej Skav+O&G ale możesz sobie pisać co tam chcesz15. gnatozuj - Włocławek - HE+ WoCH

Takie pytanko jeszcze. Skaveni mają zasadę "life is cheap" czyli mogą strzelać do combatu. Zakładam że jeżeli w walce będą brali udział sojusznicy z kontyngentu dajmy na to oddział goblinów to skaveni i tak mogą strzelać prawda?
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.