Empire VII ed.
Moderator: #helion#
-
- Kretozord
Będzie jeszcze atrakcyjniejszy 

Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie zapominajcie panowie o nowych herosach 

Jak dla mnie kapitan z młotem i pistoletem genialny... prawdopodobnie sobie go zakupie.

Jak dla mnie kapitan z młotem i pistoletem genialny... prawdopodobnie sobie go zakupie.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
W batalionie ma być 48 modeli za £55
8 to rycerze (bo cóż innego?)
Szaman potwierdził, że będą GS więc pewnie 10 ich
Zostaje 30stu gości. State troops? Łucznicy? Strzelcy?
- morgan10005
- Falubaz
prędzej 5 GS, bo 10 to prawie połowa ceny batalionu.
Jak będzie 10 GS i 8 rycerzy(24+17=41 funtów pojedynczo) + jakieś 30 figsów to bataliony na pęczki będą sprzedawać
Jak będzie 10 GS i 8 rycerzy(24+17=41 funtów pojedynczo) + jakieś 30 figsów to bataliony na pęczki będą sprzedawać
20 state troops, 10 strzelcowGrand Admiral Thrawn pisze:W batalionie ma być 48 modeli za £55
"I fart in your general direction" 

A może to będzie taki myk, że w batalionie GSy będą za normalną cenę i gracze by zaoszczędzić będą musieli kupować cały batalion.morgan10005 pisze:prędzej 5 GS, bo 10 to prawie połowa ceny batalionu.

nic mi na ten temat nie wiadomo...Wilqu pisze:Ponawiam pytanie do szanownego Szamana czy w najbliższej przyszłości jest szansa na ukazanie się plastikowego War Altara? Powiedzmy na przestrzeni roku.
"I fart in your general direction" 

-
- Mudżahedin
w 7 ed przeciez wyszedł nowy war altar wiec po co maja zmieniac ten model
I taki zestawSzaman pisze:20 state troops, 10 strzelcowGrand Admiral Thrawn pisze:W batalionie ma być 48 modeli za £55
, to rozumiem... Gdyby nie to, że już mam zebraną armię, to w ciemno bym dwa pudła batalionu kupił.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ekhem...że niby co proszę?Ghost_Master1 pisze:w 7 ed przeciez wyszedł nowy war altar wiec po co maja zmieniac ten model

W 7ed nic nowego nie wyszło. To jest cały czas ten sam stary WA z czasów 5ed. Jedyne co zmienili to kolorystykę modelu i zabrali oba sztandary.
Ale mi to rybka. Ten co jest podoba mi się chociaż rozumiem też i tych, którzy chcialiby jakiś nowy wzór. Może w 8 edycji...
- morgan10005
- Falubaz
Taki zestaw można wziąć dla 2 oddziałów, a resztę sprzedać- no chyba że ktoś nie ma armii. Jak taki wyjdzie i w tej cenie to szukam chętnego na konnicepelcu pisze:I taki zestawSzaman pisze:20 state troops, 10 strzelcowGrand Admiral Thrawn pisze:W batalionie ma być 48 modeli za £55
, to rozumiem... Gdyby nie to, że już mam zebraną armię, to w ciemno bym dwa pudła batalionu kupił.
-
- Mudżahedin
Co do war altara to mozna powiedziec tyle: 5ed i 7 sa bardzo podobne do siebie fakt niewiele sie zmieniło ale jednak z wejsciem 7 ed dostał inne koła kolorystyke oraz flagi i proporce na flagach wiec jakby niebyło wyszedł nowy model bardzo podobny do porzednika