Pin Up
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Pin Up
Chciałbym ozdobic swoje Valkyrie klasyczną ozdobą samolotów z II wojny światowej, Pin up girl'sami, czy zna ktoś może sklep polski (ewentualnie angielski) sprzedający czyste arkusze (najchetniej białe a nie przezroczyste) do kalkomani? Ewentualnie czy zna ktoś sklep oferujący kalkomanie z pin up'ami? Jakiś czas temu na ebayu oferowano takie ale przestali.
-
- Kretozord
Zapłać jakiemuś dobremu malarzowi to ci takiego lachona wymaluje.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Kretozord
Tylko tu nie chodzi o kontur ale o w miarę realistycznego lachona.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Może dostępne są modele samolotów do sklejania z taką kalkomanią w zestawie?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
od groma tego na necie i łatwo znaleźć np tutaj jest cosik: http://www.sklej.pl/modelarstwo404.html ale radze poszukać po necie bo można znaleźć taniejThetmes pisze:No i właśnie dlatego pytam czy ktoś może nie słyszał o sklepie oferującym czyste arkusze do zadrukowania (na 100% coś takiego w przyrodzie występuje i jakiś czas temu nawet na allegro były).Kefas pisze:może kalkomania dałaby radę?