2250 krasnalków
A że minersi to kaszanka to juz inna sprawa .
-
- Powergamer Rozpiskowy
Poza tym po co marnować punkty na wiertełko gdybym miał w co upchać punkty to spoks ale jakoś nie widze miejsca czemu minersi to kaszana ????
-
- Chuck Norris
tu sie akurat zgodzeA że minersi to kaszanka to juz inna sprawa Wink .
-
- Powergamer Rozpiskowy
Aha rozumiem to najlepiej za nich slayerów alebo hamki dac nie???
ogólnie to ja biore mierów z uwagi na jakies wkurzające magiczne armijki jak chocby High elfy z 4 mafgami nie wiem jak z tym wygrać albo jakieś cieższe koniki dlatego ich tak dużo miałem zawsze np dragon princów czy coś
ogólnie to ja biore mierów z uwagi na jakies wkurzające magiczne armijki jak chocby High elfy z 4 mafgami nie wiem jak z tym wygrać albo jakieś cieższe koniki dlatego ich tak dużo miałem zawsze np dragon princów czy coś
Dragoni dostaja klopasa i organki i już nic nie zrobią - ew. dobijasz jakichś z bolta.
Magowie to nie aż taka tragedia przy odpowiedniej ilości scrolli (3) i 7 DD - przeżyjesz ile trzeba i rozstrzelasz. przed pitkami pozasłaniasz maszyny - potem odsłaniasz i strzelasz - 1 tura więcej zawsze
Ja bym wziął na twoim miejscu hamków z courage'em - bo ich lubie po prostu - świetna jednostka , stoi do ostatniego - potrafi tez uderzyc jak trzeba i ma sejwa kiedy trzeba.
Pozdro
Magowie to nie aż taka tragedia przy odpowiedniej ilości scrolli (3) i 7 DD - przeżyjesz ile trzeba i rozstrzelasz. przed pitkami pozasłaniasz maszyny - potem odsłaniasz i strzelasz - 1 tura więcej zawsze
Ja bym wziął na twoim miejscu hamków z courage'em - bo ich lubie po prostu - świetna jednostka , stoi do ostatniego - potrafi tez uderzyc jak trzeba i ma sejwa kiedy trzeba.
Pozdro
To nie lepiej hamków z lordem?
Jak ja ostatnio grałem z HE, to skończyłem w ich strefie rozstawinia . Żenada.
Jak ja ostatnio grałem z HE, to skończyłem w ich strefie rozstawinia . Żenada.
No i ch.. !